torsdag 4 juni 2009

Zoran Lukic tvingades bort

Fotboll, Allsvenskan, Djurgården - GAIS FOTO:Bildbyrån

Den officiella versionen säger att Zoran Lukic själv valde att kliva av jobbet som Djurgårdens tränare. Nu kommer uppgifter att han tvingades bort. Det är framförallt bristerna i kommunikationen mellan Lukic och Andrée Jeglertz som är en av orsakerna att Lukic tvingades bort. Enligt uppgifterna skall även spelarna visat sitt missnöje med dubbla ledarskap. Även det dåliga resultat har bidragit till att Lukic fick gå.

Chelsea bjuder 1 miljard för Kaka?

kakaFOTO:Bildbyrån

Igår kom det uppgifter att Chelsea bjuder 1 miljard kronor för Kaka. Samtidigt kom det uppgifter i spansk media att Kaka var klar för Real Madrid, för 690 miljoner kronor. Milans president Silvio Berlusconi sade att han kommer att träffa Kaka på måndag, och att ingen övergång är klar. Det är dock svårt att säga vad som är sanning i det hela. Jag har tidigare skrivit att Kaka själv sagt att han skulle stanna i Milan. Chelsea i sin tur förnekar på sin hemsida att man har lagt någon bud på Kaka.

Fortsättning lär följa.  

Spela och få pengarna tillbaka

unibet

Det här är galet tycker jag. Satsa på att Sverige vinner mot Danmark på lördag. Om vi tappar poäng får du pengarna tillbaka. Första 500 nyregistrerade kunder får en landslagströja hemskickad. Läs mer om det galna erbjudandet.