Djurgården fortsätter att ha ett rent helvete på skadefronten. Idag fick Johan Oremo beskedet att foten som har hämmat honom hela säsongen måste opereras igen.

Johan Oremo fick idag ett tungt besked. Foten har inte läkt som den ska och nu väntar ny operation. Beskedet är givetvis jobbigt för både Djurgården och Johan. Den gipspjäxa som Oremo haft på foten senaste veckorna har inte hjälpt som den ska.

- Jag orkar inte ens prata om det. Jag är så oerhört besviken just nu. I det här läget som vi befinner oss i så vill man ju kunna vara med och bidra, inte sitta bredvid och titta på. Men jag får bita ihop och göra mitt bästa för att stötta killarna, även om det känns svårt just nu, säger Johan till dif.se

Givetvis ett mycket tragiskt slut på Johans värsta säsong i karriären. Första halvan av säsongen spelade han skadad i ett spelsystem som inte passade honom alls och nu fick han beskedet att foten måste opereras ytterligare en gång.

Källa:SvenskaFans.com

Eto'o begär 30 miljoner av Barcelona

Samuel Eto'o, som bytte plats med Zlatan Ibrahimovic i Inter, begär tre miljoner euro, cirka 30 miljoner kronor, av Barcelona. Summan motsvarar 15 procent av transfersumman som Barcelona fick från Inter.

Fotboll, Serie A, Inter - Bari

Eto'o baserar sin begäran på Spanska fotbollsförbundets regel om att en spelare har rätt till att få 15 procent av övergångssumman från en spansk klubb. Barcelona hävdar att de inte ska betala en endaste euro eftersom regeln bara gäller övergångar inom Spanien.

En spansk domstol dömde dock Deportivo La Coruna i fjol att betala 2,1 miljoner euro till Albert Luque, som lämnade klubben för engelska Newcastle 2005.
En källa inom Barcelona säger till den franska nyhetsbyrån AFP att det fanns skillnader i övergångarna.

-Vi ska försvara våra intressen, säger källan.

TT

Var kom 97 minuter ifrån?

Mark Hughes köpte inte fjärdedomarens förklaring efter att Manchester United i den 96:e minuten tilläts göra 4-3 i derbyt.

Scenerna från derbyt på Old Trafford i går var smått osannolika. När många trodde att Craig Bellamys mål till 3-3 skulle bli matchens sista så hade Ryan Giggs och Michael Owen fortfarande ett ess i rockärmen. Walesarens magiska passing hittade Owen som med en tå gav United segern i den 96:e minuten!

Glädjen visade inga gränser bland hemmafansen - men mungiporna gick åt ett annat håll på Mark Hughes, Manchester Citys manager. Hughes var helt oförstående till hur domaren kunde lägga till 97 minuter och därmed "hjälpa" United till segern.

- Jag har inte hört ett ord från domaren, men fjärdedomaren försökte att ge mig en förklaring när jag ifrågasatte tiden han hade lagt till. Hans förklaring tillfreddställde inte mig. Han sa att en minut extra hade lagts till vid målfirandet (Craig Bellamys). Vi gjorde mål i den 90:e minuten, då hade redan 4 tilläggsminuter meddelats, sa Hughes efter matchen.

- Tiden mellan målet och avspark kan aldrig ha varit mer än 45 sekunder. Han gjorde helt fel med tanke på att Uniteds mål föll när klockan stod på 95,26. Han lät spelet gå för länge. Det enda jag behövde var en förklaring.

Tre klubbar ute efter Balotteli

Barcelona, Arsenal och Chelsea drar samtliga i Inter-spelaren.

Inters underbarn (och ibland problembarn), Marco Balotelli har beundrare i överflöd och enligt italiensk media jagar just nu tre av Europas största klubbar anfallaren.

En av intressenterna är Zlatan Ibrahimovic nya hemvist Barcelona och skulle klubben få som de vill blir det i första rum Henry som få kämpa med 19-åringen om en plats i anfallet.

Även Arsenal och Chelsea ska ha annonserat sitt intresse, hur Chelsea har tänkt värva med ett förbud liggandes över klubben är en helt annan fråga.