tisdag 16 juni 2009

Kryss för Italien mot Serbien

Fotboll, U21, EM, Italien - Serbien

Italien och Serbien spelade 0-0 i Sveriges grupp. Den första halvleken bjöd på få klara målchanser. Båda lagen tog ut varandra på mitten, och Italien hade lite mer boll, än serberna. I den andra halvleken var Serbien det laget som förde matchen, och var närmast ett mål. Serbien hade ett stolpskott i den med kvarten kvar. 0-0 är ett bra resultat för Sverige, som besegrade Vitryssland med 5-1.

Stopp ett tag-Sverige vann men hur långt räcker det?

Fotboll, U21, EM, Sverige - Vitryssland

Sverige vände tidigare ikväll underläge mot Vitryssland och vann med klara 5-1. Media hyllar det “Nya landslaget” med all rätt. Det var ett offensivt Sverige som man fick se. Visst var matchen bland det bästa som ett svensklandslag har presterat på senare tid. A-laget är som ett förstoppad ko, som inte kommer någonvart. Visst var den “Nya landslaget bra”, Men stopp ett tag!

Vi besegrade Vitryssland, som vi ska vinna över, och det väntar två svåra matcher mot Italien och Serbien. Jag tror att vi kommer att få problem med ett välorganiserad Italien, som inte kommer att bjuda på någonting. Ser just nu medan jag skriver dessa rader, och ser på just Italien-Serbien. Den första halvleken var inte bra och lagen tog ut varandra.

Italien som sagt bjuder inte på mycket ytor och det tror jag kan bli Sveriges problem. Vågar Sverige spela offensivt och satsa lika mycket framåt som i Vitrysslands matchen? Jag tror knappast det. I och med att vi tog tre poäng mot Vitryssland, så kommer vi att vara nöjda med en pinne mot Italien. (Inte minst om Italien och Serbien spelar oavgjort). Att vara nöjd med en pinne är något som kan straffa sig, och det framförallt mot Italien.

Man ska komma ihåg att man kan vid en seger säkra vidare spel i turneringen, och frågan är om Sverige vågar chansa i matchen mot Italien. Jag tycker att vi ska göra det, för att även om vi förlorar den matchen, så har vi chansen i sista matchen mot Serbien.

Jag har inför turneringen sagt att “Den nya landslaget” kan gå långt om de vågar spela ett offensivt spel. Jag hoppas att förbundskaptenerna vågar att ställa ett offensivt lag på plan. Det är vi inte bortskämda med i Sverige.

Sverige vann stort mot Vitryssland

Marcus Berg gjorde hattrick när Sverige besegrade Vitryssland med hela 5-1. Sverige hamnade i underläge efter en halvtimme spel. Rasmus Elm kvitterade, och Marcus Berg satte både 2-1 och 3-1 innan första halvleken var över. Ett par minuter före slutet gjorde Berg sitt tredje och Sverige fjärde mål i matchen. Gustav Svensson dundrade in 5-1, som också blev slutresultatet i matchen.

Mer från mig om den matchen kommer under kvällen. Nu drar Italien-Serbien igång.

Forza Italia!!!

HTC vs Gräsklippare

htckrash

Ibland upptäcker man de absolut dummaste sakerna på nätet….och detta kunde jag helt enkelt inte undanhålla er läsare.En kille som råkat köra över sin HTC TyTn II med en gräsklippare….gräsklipparen vann den bataljen! :D

Har ni nånsin förstört eran telefon på något klantigt sätt? Kommentera!

Steven Gerrard slutar 2013?

Fotboll, Premier League, Liverpool - Aston Villa

Steven Gerrard förlängde kontraktet med Liverpool till 2013. Nu säger Gerrard att han inte tror att han spelar längre än så.

- Jag kommer att vara 33 år när mitt kontrakt går ut, och det är mycket tveksamt om jag kommer att fortsätta efter det. Om jag bestämmer mig för att sluta, så kommer jag att vara stolt över att ha spelat hela karriären i samma klubb, säger Gerrard till France Football.

Han berättar att han övervägt att lämna två gånger Liverpool under sin karriär. Närmast var 2005 när Chelsea ville ha honom.

Sverige leder i halvtid

Sverige hamnade i underläge mot Vitryssland, men har vänt underläge 0-1 till en 3-1 ledning i paus. Marcus Berg har gjort två mål (2-1 och 3-1). Rasmus Elm svarade för kvitteringen.

Återkommer med rapporten efter matchens slut.

Hackarna har gjort det igen - iPhone 3.0 upplåst

iphone3gs

Iphone 3.0 har inte släppts ännu, men redan har ett gäng på Iphone Dev Team kommit på hur man ska kunna låsa upp 3.0 versionen. Den nya 3.0 versionen släpps imorgon. I och med att den teknik som upptäcktes i somras och som används för att jailbreaka iPhone 3G inte går att stängas av med en mjukvaruuppdatering.

Hur det blir med upplåsning av nya iPhone 3G S återstår att se.

Mellberg på väg bort från Juve

Fotboll, VM-kval, Sverige A - Malta

Enligt vissa källor är Mellberg på väg bort från Juventus. Enligt källor är Mellberg på väg till Panathinaikos. Det återstår att se om Mellberg flyttar.

Samsung släpper nya telefoner

Wide-pic_i8000

Samsung presenterade fyra nya telefoner. Omnia II är uppföljaren till Omnia 1 och kommer att kosta hela 7000 kronor när den börjar säljas. Samsung Jet kommer enligt vissa källor att börjas säljas inom några veckor i Sverige, och kommer att kosta 4500 kr. Den tredje telefon heter Omnia pro och kommer att kosta runt 5500 kr.

Sammanfattning av Superettans tolfte omgången

Den tolfte omgången av Superettan sågs av 11344 personer. Hemmalagen gjorde 17-mål, och det gjordes sammanlagt 29-mål. Det blev fyra hemmasegrar och tre bortasegrar i den tolfte omgången. Här hittar ni sammanfattning av alla matcher som spelats i Superettans tolfte omgång.

experia2_1Sony Eriksson kommer att presentera nya mobiler imorgon på mobilvärldens stora mässa Communicasia i Singapore. på webben har under de senaste veckorna gått rykte om en ny Experia. Imorgon får vi svaret vilka telefoner som kommer ut.

Brasilien vann i slutminuten

Fotboll, Confederations Cup, Brasilien v Egypten

Brasilien var illa ute mot Egypten i öppningsmatchen. Kaka öppnade målskyttet i den femte minuten. Egypten kvitterade fyra minuter senare genom Zidan. Brasilien tog på nytt ledningen i den 11:e minuten då Luis Fabiano nickskarvat in bollen i mål. Åtta minuter före halvtidsvilan nickade Juan in trean till brassarna på en hörna.

Brasilien la mer eller mindra av att spela i andra halvleken, och släppte Egypten in i matchen. På 52 sekunder i den andra halvleken gjorde Egypten både 2-3 och 3-3. I den 91:a minuten sköt Lucio mot mål, och en bollen räddades på mållinjen med hands. Domaren blåste för straff. Kaka sköt straffen långt förbi målvakten, som var nära att rädda.

I den andra matchen för dagen besegrade Italien USA. USA tog ledningen i matchen på en straff. I den 33:e minuten fick USA en man utvisad. I den 58:e minuten kvitterade Italien genom inhopparen Giuseppe Rossi. Rossi hade då varit på plan bara någon minut. En kvart senare sköt Daniele De Rossi 2-1 med ett lågt distansskott. På övertid spelade Andrea Pirlo fram Rossi som stötte in slutresultatet 3-1 till Italien.