måndag 12 oktober 2009

Red Alert till iPhone

Foto:

EA kommer att släppa en iPhone/iPod Touch-version av Command & Conquer: Red Alert senare denna månad.
I sann iPhone-anda kommer man kunna zooma och hålla på för att få bättre överblick över striderna. Många klassiska Red Alert-enheter kommer att återvända men denna version kommer även ha nya enheter så som Paladin Tanks och Kirov Airships.
Vad spelet kommer att kosta är oklart för tillfället men EA har bekräftat att det kommer finnas tolv banor och inget multiplayer.

Nya bilder på designluren Giorgio Armani 2

Uppföljaren till designmobilen Giorgio Armani visades upp av bland annat Steve Ballmer när Windows Phone lanserades. Nu har en mobilsajt fått tag på ett prototyp-ex av luren.image

Är du en av dem som gillar desginmobiler? Phonearena har fått tag på en prototypversion av Samsungs uppföljarmodell till Giorgio Armani.
Nya Armani är utrustad med en oledskärm på 480x800 pixlar. 3.5-tumsskärmen kan vinklas upp för att du enklare ska kunna skriva och under den döljer sig ett qwerty-tangentbord för ändamålet. Phonearena upplevde under förhandstitten att det inte fanns tillräckligt med utrymme för fingrarna vilket gjorde att skrivprocessen blev obekväm men att det samtidigt fanns lagom mycket utrymme mellan tangenterna.
Armani är en Windows Phone och kommer alltså få Windows Mobile 6.5 som operativsystem. Prototypen hade dock Windows Mobile 6.1. Varken snabbhet i gränssnittet eller femmegapixelkameran verkar ha testats eftersom det är just en prototyp.
Men designmässigt ansåg testarna att mobiltelefonen var klumpigare och tjockare än vad Windowslurar normalt sett är.
Oavsett vad de tycker så fick vi ett gäng nya bilder av luren på köpet.
Andra fakta som vi vet sedan tidigare är att den kommer med en gps och åtta gigabyte lagringsutrymme från start.
Tyvärr vet vi inte när den kan tänkas dyka upp i Sverige eller vad den i så fall kommer kosta, enligt Feber kommer priset ligga på runt 7 000 kronor.

Källa: IDG

NOKIAS MINIDATOR BÖRJAR SÄLJAS 22 OKTOBER

De första exemplaren av Nokia Booklet 3G kommer att bli tillgängliga samma dag som nya Windows 7 släpps.

Windows 7 från fabrik var det att man inte skulle kunna börja leverera före Microsofts officiella lansering av det nya imageoperativsystemet. Men eftersom Nokia i likhet med många andra i branschen haft tillgång till Windows 7 en längre tid kan man börja sälja de första exemplaren av sin minidator den 22 oktober.
Tyvärr kommer vi inte att kunna köpa den i svenska butiker samma dag utan först ut blir Tyskland, uppger Nokia på sin webbplats. Där kommer operatören O2 att sälja den för 249 euro (cirka 2600 kronor) om man samtidigt tecknar ett abonnemang med en månadskostnad på 20 euro (cirka 210 kronor) och ett eventuellt tillägg på 25 euro (260 kronor) för obegränsat surfande.
När man planerat att låta Booklet 3G få Sverigepremiär är inget man vill berätta i nuläget.
- vi har sagt att vi lanserar marknad för marknad och vi har inte kominverat nåt specifikt för sverige, säger Oskar Södergren på Nokia.
Men Enligt vad Mobil erfar kan tidpunkten för säljstart i Sverige komma att bli under första kvartalet nästa år.

Källa:mobil