onsdag 26 augusti 2009

FC Köpenhamn ute ur Champions L

FC Köpenhamn förlorade returmötet mot APOEL, och är ute ur Champions L.

Efter bara en dryg minuts spel fick Kamil Kosowski bollen i misstänkt offsideläge och dundrade in 1-0, 1-1 totalt efter samma siffror i första mötet. En dryg kvart senare fällde Zdnek Pospech en cypriot i straffområdet och Chrysis Michail satte straffen i mål. Vid det läget var hemmalaget i Champions L, men danskarna reducerade genom Dame N'Doye, framspelad av Oscar Wendt, och rollerna var ombytta.

Fördel FCK just då, men det svängde igen bara innan halvtidsvilan när straffskytten Michail nätade igen och gav 3-1-ledning. Det stod sig sedan matchen ut.

Oscar Wendt och Mikael Antonsson startade båda för FC Köpenhamn och spelade hela matchen. Peter Larsson satt på bänken och blev kvar där.

Rasmus Jönsson borta i minst två veckor

Helsingborgs skadekris blir bara värre och värre. Rasmus Jönsson som har gjort sju mål i år, har blivit fotskadad. Han räknas vara borta mins i två veckor.

Sedan tidigare saknas Henrik Larsson och Marcus Lantz i Helsingborg.

Arsenal som väntat vidare

Arsenal hade inga problem att avancera till gruppspelet i Champions L. Laget hade inför returen ikväll 2-0 att gå på efter förra veckans seger på bortaplan. Ikväll var Arsenal som i den första mötet klart det bättre laget. I den 28:e minuten fick laget en tveksam straff, som Eduardo satte säkert i mål. Arsenal hade bud på flera mål, men det blev bara ett mål i den första halvleken.

I den 53:e minuten spelade Diaby in bollen till Edoué som vände bort en försvarare och skickade in tvåan. Inhopparen Arshavin var på plan i bara två minuter innan han gjorde 3-0.

Celtic reducerade på stopptid genom Donati. Arsenal där med vidare med totalt 5-1.

En milojon HTC Magic har sålts

En miljon HTC magic är nu sålda. Det meddelar den Taiwanbaserade nyhetssajten Digitimes.
HTC Magic får anses som den första riktiga Iphonekonkurrenten baserad på Android. Telefonen har nu sålt i en miljon exemplar sedan telefonen lanserades i april.
Samtidigt kom nyheten häromdagen att Apple har sålt 5,4 miljoner Iphone-telefoner under andra kvartalet 2009. Iphone 3GS släpptes den 31 juli och är alltså effekten av dess lanserande ännu inte kartlagd. Apple sålde dock en miljon Iphone 3GS redan första helgen.

Dagens matcher

Idag spelas returer i Champions L och en del matcher i Curling Cup. Kommer att hålla koll på Arsenal – Celtic i Champions L, och även på Apoel – Köpenhamn.

Millwall och West Ham fans drabbade samman

Millwall och West Ham är knappast goda vänner och när lagen möttes drabbade fansen samman rejält. Bland annat knivhöggs en supporter inför matchen.

En man knivskars när flera hundra fotbollssupportrar drabbade samman utanför West Hams arena under ligacupmatchen mot Millwall (3-1). Supportrarna kastade tegelstenar och flaskor mot varandra och det startades ett antal mindre bränder. Även inne på arenan var det oroligt och efter att West Ham gjort 3-1 på tilläggstid invaderades planen två gånger av åskådare.