fredag 19 juni 2009

Sverige föll mot Italien

Fotboll, U21, EM, Sverige - Italien

Italien besegrade Sverige trots en man mindre. Balotelli skruvade in 1-0 i den 23:e minuten från 16-17 meter. Balotelli blev utvisad en kvart senare, men trots det kunde inte Sverige kvittera. Istället ökade Italien på till 2-0 i den 53:e minuten. Robert Acquafresca nickade in en bra slagen frispark. Ola Toivonen reducerade i den 89:e minuten, men närmare än så kom inte Sverige.

Kaos i Formel 1

Motor, F1

Åtta stall meddelade imorse att de kommer att hoppa av nästa års serie, och kommer bilda egen serie. Anledningen till avhoppen är att FIA kom igår med ett förslag om budgettak som skulle genomföras 2010.

De åtta stallen är Brawn, Ferrari, McLaren, Renault, Toyota, BMW Sauber, Red Bull Racing och Toro Rosso.

Egypten skrällde mot Italien

egyptenjublar

Egypten svarade för en jätteskräll, när man besegrade Italien. Italien var klart det bättre laget, och skapade massvis med chanser. Egyptens målvakt Essam El Hadary gjorde en jätte match, och svarade för sju-åtta jätte räddningar. Egyptens segermål kom i den 40:e minuten. Efter en hörna nickade Mohamed Hamon in det som blev segermålet.

Egypten möter USA i den sista omgången, medan Italien spelar mot semifinalklara Brasilien- Både Egypten och Italien har lika många poäng.