lördag 27 juni 2009

Äntligen hemma

 

Sylvia-Oddevold09Har varit hemma i den timme, och det är skönt. Ännu skönare var det att jag hann från Norrköping till Linköping så jag fick åka hem med familjen. Är tyvärr för trött för att skriva om matchen jag såg. Kan säga att det påminde lite om Sveriges match igår. Nej jag har inte glömt den om ni nu trodde det…

Återkommer imorgon med en matchrapport.

Då var det dags för fotboll

Efter tre timmar på busfabriken med familjen, bär det av till Norrköping och fotboll. Det var dock inget kul att lämna familjen mitt I all lekandet, men det är som det är. Sitter och väntar på tåget. Undrar lite vad och vilken match man kommer att se. Har sett Motala (som leder serien) I två matcher denna månad. Det ska bli roligt att jämföra. Båda dessa vann Motala utan att imponera. Mina tankar vad det gäller fotbollen är kvar hos Sverige och gårdagens match.

Var på väg ut att röka, när jag träffade min kommande fru. :)

Har spöat sonen i AIR Hockey och Pool. :)

Lek och fotboll väntar idag

busfabriken

Som jag skrev igår så åker JAG idag med familjen till Busfabriken. JAG själv har aldrig varit där så det blir kul att se vad som väntar en. Efter Sveriges förlust igår så har det inte blivit så mycket sömn inatt. Jag får nog lägga mig i någon tunnel, och sova en stund :). Efter lek och skoj åker jag till Norrköping, för att se Norrköpingslaget Sylvia ta emot Oddevold.

Återkommer med rapport från den matchen under kvällen. Kommer även att blogga lite från mobilen under dagen. Då jag har testat blogga från mobilen bara nån gång, så hoppas jag att det kommer att se bra ut… På återhörande under dagen :)