söndag 5 juli 2009

Zlatan blir kvar i Inter?

zlatan01Trots alla rykte, så ser det ut som att Zlatan Ibrahmovic kommer att stanna kvar i Inter. Ryktena har placerat honom i både Barcelona och Real Madrid. Under den senaste veckan har engelskmedia skrivit att Manchester U var intresserade av att värva svensken.

Det har dock inte kommit några konkreta bud från klubbarna, och Ibrahimovic kommer nu att ansluta till Inters sommarläger i USA. 

Åtvidaberg tar emot Vasalund

Imorgon sparkar Superettan igång igen. Vi tar emot nykomlingen Vasalund på hemmaplan. Vasalund har tagit tre segrar på tolv omgångar och laget har spelat tre oavgjorda matcher. Vasalund inledde serien med att besegra på hemmaplan Väsby Utd. Kennedy Igboananike gjorde båda målen i den matchen. Åtvidaberg föll på hemmaplan i premiären mot Syrianska på hemmaplan. I andra omgången besegrade Åtvid, Väsby med 2-0 på bortaplan, medan Vasalund spelade oavgjort 1-1 på bortaplan mot Ljungskile. I den tredje omgången föll Vasalund på hemmaplan mot Landskrona (1-3), medan Åtvidaberg hemmaslog Ljungskile med 2-0. Vasalund noterade sin andra raka förlust när laget i den fjärde omgången föll på bortaplan mot J-Södra. Åtvidaberg besegrade Landskrona på bortaplan. Haris Radetinac blev matchhjälte med sitt mål, som var ända målet i matchen. Vasalund åkte på sin tredje raka förlust, när man på hemmaplan föll mot Falkenberg. Åtvidaberg ledde med 2-0 mot J-Södra med en kvart kvar, men orkade inte hålla emot. Södra både reducerade och kvitterade under den sista kvarten. I den sjätte omgången tog Åtvid en viktig seger på bortaplan mot Falkenberg, och det med matchhens ända mål. Vasalund besegrade Norrköping på bortaplan med 4-3. I den sjunde omgången förlorade Åtvidaberg på hemmaplan i derbyt mot Norrköping, medan Vasalund spelade 0-0 på hemmaplan mot Assyriska.

Läs mer