tisdag 2 juni 2009

Kanon program

Den här programmet är för alla som har sina datorer kopplade till TV-n. Mycket bra program som gör att din dator blir mediaburk. För visso har Vista en egen windowsmedia, men jag upplever den som seg. XBMC Media Center fungerar för alla system och fungerar mycket bra.

XBMC är ett gratis underhållningscenter som fungerar både för Windows, Mac OS X, Apple TV och Linux/Ubuntu. Med det installerat i datorn eller inlagt på ett usb-minne blir din enhet en fullfjädrad mediaspelare som till och med teknikfientliga kan hantera. Filmer, musik och bilder samlas i varsitt bibliotek som du kan navigera runt i direkt på tv-skärmen.

För att få tillgång till XBMC måste du givetvis ladda ner det först, det gör du på http://xbmc.org. Senaste versionen går under namnet XBMC 9.04 Babylon. När allt är klart så är ni igång med den här programmet inom 2-3 minuter. Testa själva.

Söderling vidare


FOTO:Bildbyrån

Robin Söderling chockade en hel tennisvärld när han slog ut Rafael Nadal ur Öppna franska i söndags.

I dag sprang svensken över världselvan Nikolaj Davydenko av bara farten och vann i tre raka set: 6–1, 6–3, 6–1.

På fredag spelar han semifinal.


Min gamla blogg

Här kan ni läsa om det jag skrivit innan jag öppnade den här bloggen.
Läs mer

Viktigt att vinna mot Danmark

Fotboll, VM-Kval, Sverige AFOTO:Bildbyrån

Det var stort pressupbåd som mötte Zlatan Ibrahimovic efter dagens träning. Zlatan säger att det är viktigt att vinna den här matchen, då Danmark har några poäng till godo. Han säger att man ska respektera motståndet, men inte bli skrämd.

- Det är alltid kul att möta Danmark. Det är våra grannar, och nu gäller det att visa vem som är bäst i Skandinavien.

Ibrahimovic ville dock inte tala om sin framtid i Inter.

- Det finns inte mycket mer att säga om det, de som följt det vet vad som gäller, sade Ibrahimovic.

På frågan om vad det betyder att vinna skytteligan, svarade Ibrahimovic:

- Det är stort. När jag kom till Inter så sa många att jag var en bra spelare, men att jag inte kunde göra mål. Nu har jag visat att jag kan göra mål, och det ska bli intressant om att se vad kritikerna säger nu.

Kaka stannar i Milan?


Många rykte placerar Milans Kaka i Real Madrid till nästa säsong. Tidigare idag sade till media att han kommer att stanna i Milan.

- Jag säger det för sista gången - jag vill inte lämna Milan, säger Kaka.

Det återstår hur vida han kommer att stanna eller inte. Real Madrid har i helgen sagt att man kommer på torsdagen att presentare Kaka som nyförvärv.