onsdag 26 oktober 2011

Miac Sema stannar i Bajen?

Maic Sema har tidigare sagt att han inte tänker stanna i Hammarby, då klubben inte kunnat möta hans kontraktskrav. Sema sitter på ett utgående kontrakt och det har rapporterats om förhandlingar som brutit samman och att sista ordet är sagt. Sema lämnar Hammarby.


- Det har kommit ut lite fel det där. Vi har sagt att vi ska ta ett snack med varandra när säsongen är över. Vi ville inte prata om det där när det var som mest intensivt och vi hade många viktiga matcher, säger Sema nu.


Efter att Sema sagt att han inte tänker skriva på nytt kontrakt har flera klubbar visa intresse för honom. Han säger dock att det är rykte och att det skulle handla om pengar är inte alls sant säger Sema. 


Med sina tio mål och tre passningar var Maic Sema en av få ljusglimtar i ett Hammarby som hela säsongen slogs i botten av Superettan.

Xavi avgjorde för Barca


Xavi gjorde sin 392:a ligamatch för Barcelona mot Granada. Han firade klubbrekordet med att göra matchens enda mål - en frisparkskanon som skruvade sig in i krysset i 33:e minuten. Smolk i bägaren är dock att Barcelonas anfallare Pedro skadades och tvingades byta. En första rapport talar om ett uttänjt ledband i foten och två veckors frånvaro.
Segern tar Barca förbi överraskningsgänget Levante och Real Madrid upp till serieledning.

Prahl lämnar TFF


Tom Prahl tänkte stanna som tränare i Trelleborgs FF ända till pensioneringen. Men degraderingen från allsvenskan fick honom att tänka om. I ett öppet brev till TFF:s hemsida skriver Prahl att han slutar.
"Jag känner att jag och laget mår bäst av detta beslut", skriver 62-åringen.

Hedberg höll nollan


38-årige Johan Hedberg kan än. Svensken räddade 31 skott och höll nollan borta mot Los Angeles.

New Jersey besegrade Los Angeles med 3-0 i NHL-ishockeyn efter att ha avgjort med tre snabba mål i slutet av mittperioden. Dainius Zubrus inledde målskyttet och satte dessutom 3-0 bara drygt fem minuter senare. Däremellan hade även Patrik Elias hunnit komma med i målprotokollet.
Och längst bak var Hedberg omutlig. När slutsignalen ljöd i Staples Center hade han stoppat varenda puck som avlossades mot New Jersey-målet - och kunde bokföra NHL-karriärens 18:e nolla.
Adam Larsson och Henrik Tallinder var med och bidrog till Hedbergs succé i skadade målvaktskollegans Martin Brodeurs frånvaro. Den svenska duon fick mest speltid av alla backar i New Jersey, där Hedberg nu har vunnit fyra av de sex matcher han har spelat den här säsongen.
I offensiv zon var NHL-svenskarna däremot ovanligt bleka i tisdagens matcher. Inte ett enda svenskmål noterades på de nio arenorna. Däremot några målpass - Alexander Edler och Henrik Sedin stod bland annat för var sitt när deras Vancouver förlorade med 2-3 borta mot Edmonton.