fredag 23 september 2011

Pato borta i en månad

Foto:Bildbyrån
Milan har inte fått något bra start i Serie A den här säsongen. Laget spelade bara oavgjort 1-1 mot Udinese i onsdags. Zlatan Ibrahimovic är skadad och nu väntar även Alexandre Pato bli borta i fyra veckor. 



Fyra veckors frånvaro blir det för Pato efter att man konstaterat en sträckning i baksidan av ena låret. Det beskedet fick Milans vd Adriano Galliani att kalla tränarstaben och det medicinska teamet till ett krismöte.
- Jag vill förstå varför en kille som inte hade några problem 2008 och 2009 nu är borta igen på grund av en muskelskada, förklarar Galliani.
De italienska mästarnas skadelista var lång redan innan, med spelare som Zlatan Ibrahimovic, Robinho och Kevin-Prince Boateng.
Trots det och trots den svaga ligastarten manar Galliani till lugn.
- När vi får tillbaka våra skadade spelare kommer vi också att hitta ett sätt att vinna.
Källa:TT/AFP

Detta är nya Facebook


Under utvecklarkonferensen F8 i går passade Facebook på att lansera flera nyheter för det sociala nätverket som kommer att implementeras senare denna månad. De nya funktionerna är utan tvekan ett försök att stärka sig mot konkurrenten Google+.

En av de stora nyheterna är en funktion som fått namnet Tidslinjen. Tidslinjen samlar ihop allting du har gjort på Facebook sedan du skapade ditt konto. Du kan på så sätt se alla inlägg, bilder, videoklipp och andra händelser i ditt liv som en smart utformad tidslinje.

– Tidslinje är historien om ditt liv. Det innehåller alla dina inlägg och erbjuder ett nytt sätt att uttrycka vem du är, säger Facebooks vd, Mark Zuckerberg. 



Mer om det kan ni läsa här

LG släpper Optimus Hub

LG släpper idag Optimus Hub som är en efterföljare till Optimus One och därav alltså en mellanklass-mobil. Telefonen kör Android 2.3.4, har en 3,5 tum stor skärm (320 x 480 pixlar) och femmegapixelskamera. 

LG påpekar även att telefonen har ett gäng strömsparfunktion men inte så mycket mer om dem. Dessa ska tillsammans med ett batteri på 1500mAh ge en väldigt bra batteritid, dock säger man inte hur mycket. 




Priset väntas hamna på ca 2400:- 

Snart kan du lyssna på Spotify direkt på Facebook

Igår å Facebooks utvecklarkonferens F8 presenterades en ny funktion på Facebook där man ska kunna lyssna på musik direkt inne på Facebook. Flera tjänster går att koppla, men den tjänst som man hade som exempel och som nämndes om och om igen var Spotify - mycket roligt. Spotifys boss Daniel Ek fick också gå upp på scen och hajfajva Zuck. 

Självklart kommer man inte bara kunna spela musik inne på Facebook utan man kommer även att kunna se vad kompisarna lirar för tillfället och på flera sätt upptäcka musik.