fredag 16 september 2011

Isakssons skada värre än väntat


Andreas Isaksson riskerar att missa de avgörande EM-kval-matcherna mot Finland och Holland i oktober. "Inget är brutet, men han har väldigt ont", säger PSV:s presschef Pedro Hewitt Salazar.

Andreas Isaksson skadade låret på träning tidigare i veckan. Den svenska landslagsmålvakten kolliderade med tredjekeepern Khalid Sinouh. Enligt de första rapporterna rörde det sig inte om en allvarlig skada. Han var aktuell in i det sista för PSV:s Europa League-match på torsdagen, men nu meddelar den holländska klubben att skadan är värre än befarat.

- Han har väldigt ont. Han var inte med på träningen i dag (fredag) eftersom han inte kan slänga sig, säger PSV:s presschef Pedro Hewitt Salazar till Fotbollskanalen.

Ny seger för Landskrona

Landskrona tog en ny seger i Superettan, när laget på bortaplan besegrade Assyriska. Bois tog på fredagen tre oerhört viktiga poäng i jakten på förnyat kontrakt i Superettan då man besegrade Assyriska FF med 2-1 på bortaplan. Boiis tränare Henrik Larsson höjer ett varningens finger trots segern och formtoppen. - Det är klart att det det var skönt med en seger men vi har mycket kvar att bevisa. Varje match är som en cupfinal, var Henrik Larsson kommentar direkt efter matchen.

Blytung seger för Norrköping


Norrköping tog en otrolig viktig seger, när laget tidigare ikväll besegrade GAIS på bortaplan.
Tyvärr såg inte jag matchen så ja

g får förlita mig på rapporterna jag fått om den här matchen. GAIS tog ledningen efter en kvart, då Mervan Celik kom loss och chippade bollen över målvakten. Efter målet var Norrköping illa ute, men kämpade sig tillbaka genom kamp och vilja. I den 30:e minuten kom kvitteringen. Norrköping vann bollen när Gais försökte spela snyggt men slarvar. Thorvaldson slog ett mycket behärskat pass fram till Shpetim Hassani som placerade bollen i bortre stolproten utom händerna på Henri Sillanpää.

Med en kvart kvar av matchen avgjorde Hassani matchen och där med tog Norrköping ett sort kliv fram till att säkra ett nytt kontrakt.

Återkomsten

Nu är det dags igen. Megaone har varit nedlagd sedan 4 oktober 2010, då jag flyttade hela bloggen till nyheter 24, där jag har bloggat sedan dess. Nu har jag tänkt mig att återuppta mitt bloggande om sport och it här på megaone igen. Ni kanske frågar er varför. Det enkla svaret är att jag gillar att skriva om fotboll. Under tiden jag bloggade på nyheter 24 hade jag på ett år över 60000 besökare. Jag hoppas att även megaone kommer att bli lika framgångsrikt.

För er som känner mig vet att jag bloggar om mitt liv på nattstad och det tänker jag fortsätta med. Nattstad bloggen kommer inte att ha samma innehåll som megaone. Jag kommer även att fortsätta att blogga på nyheter 24, men inte i samma utsträckning som förut. Jag hoppas att kunna inom kort inleda en del samarbete med en del spännande sajter. jag återkommer om det.

Så nu kör vi igen.