onsdag 3 juni 2009

Motala – Sylvia 3-0

95 min Matchen är över och hemmalaget vinner rättvist, efter en mycket stark försvars insats.
94 min DaNiel Lainar får bollen på offensiv planhalva. Leinar avancerar och skjuter från 16-17 ett skott som går rakt upp I krysset.

85 min Sylvia försöker att skapa något, men hemmalaget spelar mycket bra defensivt.

75 min Ganska slarvigt spel från båda lagen. Båda lagen tar ut varandra på mitten.

70 min Hemmalaget har bra kontroll på matchen, även om Sylvia försöker att pressa på.

67 min Bortalaget skapar sin bästa chans i den andra halvleken. Efter bra slagen hörna, hamnade bollen framför mål. Det var dock ingen som fick träff på bollen, och Motala rensade undan det hela.

65 min Det är hemmalaget som har skapat det mest och det bästa i inledningen av den andra halvleken.

63 min Leinar tar med sig bollen och skjuter från 16-17 meter strax utanför.

60 min Hemmalaget kommer i en ny anfall där Daniel Leinar spelare bollen till vänster, och Ola Grändsås får skottläge. Grändsås skjuter, men målvakten i Sylvia gör en bra räddning.

50 min Hemmalaget börjar andra halvleken bra, och är nära att öka på till 3-0, men Muhammed Abdulrahaman skjuter rakt på målvakten.

Andra halvlek är igång.

45 min Hemmalaget har jämnat ut spelet sista tio minuterna, och går till halvtid med 2-0.

35 min Samma matchbild som tidigare. Sylvia pressar på men har svårt att komma till hetalägen. Hemmalaget är mycket rakare i sitt spel, och kommer enklare fram till avslut.

30 min Sylvia är det spelförande laget, medan hemmalaget ligger rätt i försvaret och kontrar när lägen ges.

22:a minuten Hemmalaget ökar på sin ledning, efter dåligt försvarsspel av Sylvia.

17:e min Hemmalaget ställer snabbt om och Daniel Leinar kommer fri, Leinar lobbar bollen iskallt över målvakten.

15:e min Hemmalaget skapar första farlighet, ett inlägg från vänsterkanten klackades mot mål av Haddad.

Sylvia har börjat matchen klart bäst, och man är nära att komma igenom.

Matchen är igång.

Calle Gunnarsson till Toronto

080331 Ishockey, Elitserien, Semifinal 5, Linköping - Färjestad: Calle Gunnarsson, Linköping, tar sig förbi Esa Pirnes, Färjestad.
© Bildbyrån - 85166 - Foto: Joel MarklundFOTO:Bildbyrån

LHC-s back Calle Gunnarsson har skrivit på för Toronto. Gunnarssons kontrakt med Toronto sträcker sig över två år.

Motala-Sylvia

Sitter på bussen till Motala för att se kvällens Östgötaderby mellan Motala och Sylvia. Det var förra året jag såg Motala spela mot Carlstad Utd, i regnet. En match som var mycket underhållande. Hoppas på något liknande ikväll. Återkommer med rapporter från den matchen. Start 19.00.

Kaka till Real Madrid?

kakaFOTO:Bildbyrån

Igår kväll kom det uppgifter i Italien att Kaka var klar för Real Madrid. Det är dock oklart om så är fallet, eftersom Kaka sade igår att han kommer att stanna i Milan. Enligt uppgifter i Engelsk press, så har även Chelsea lagt ett bud på 880 miljoner kronor för Kaka. Det hela lär försätta ett tag till.

Zoran Lukic lämnar Djurgården

Fotboll, Allsvenskan, Djurgården - GAIS

Djurgården meddelar i dag att Djurgårdens tränare Zoran Lukic lämnar Djurgården med omedelbar verkan. Andrée Jeglertz fortsätter som ensam tränare. Lär mer

NHL: Pittsburgh reducerade

pittsburghjublar_final03

Pittsburgh vann den viktiga tredje matchen och håller liv i matchserien mot Detroit. Det blev 4-2 på hemmais efter en mäktig sista period. Hemmalaget började matchen bäst, och tog även ledningen i matchen genom Maxime Talbot. Detroit skulle kvittera tämligen omgående efter att Sergei Gonchar i en tilltrasslad situation framför Fleury styrde fram pucken till Henrik Zetterberg som gjorde sitt första mål i matchserien. Johan Franzén gav sedan Detrioit ledningen i numerära överläget. Kris Letang kvitterade för hemmalaget i samma spelform. Andra perioden var mållöst, trots att bortalaget hade stor spelövertag. I den tredje kom Pittsburgh ut som ett nytt lag, och satte press på gästerna. Sergei Gonchar gjorde 3-2, när Jonathan Ericsson satt i utvisningsbåset. Maxime Talbot satte sedan 4-2, och säkrade hemmaseger.

NHL: Sista chansen för Pittsburgh?

Snsrt börjar den tredje finalmatchen mellan Pittsbutgh och Detroit. Det känns lite som att det
är sista chanen för Pittsburgh. Första två matcherna vann Detroit utan att vara allt för överlägsna. Just därför känns det som att Pittsburgh måste vinna inatt. Detroit har en växel till att sätta in. Det ska bli spännande att se hur Pittsburgh väljer att spela. Det är så att hemma laget byter sist. Henrik Zetterberg har spelat mycket mot Crosby, och det blir spännande att hur Pittsburgh väljer inatt.

Det drar igång snart, om några timmar vet vi svaret.