söndag 9 oktober 2011

Vettel tog hem VM

Foto: Scanpix

Tysken Sebastian Vettel slutade trea i dagens F1-lopp på Suzukabanan i Japan. Red Bull-föraren blev därmed den yngste föraren hittills som tagit hem VM-titeln två gånger i rad.
Loppet vanns av McLaren-föraren Jenson Button, Storbritannien, och spanjoren Fernando Alonso, Ferrari, slutade på en andra plats.

Samsung och Google skjuter upp lanseringen


Webbplatsen Engadget.com hör till de som var inbjudna till tisdagens pressevent under CTIA-mässan i San Diego. Eventet anordnades av Samsung och skulle genomföras tillsammans med Google. Även om det inte bekräftats officiellt tydde allt på att man då skulle presentera Ice Cream Sandwich-versionen av Android och även visa upp Prime, den nya mobilen i Googles Nexus-serie som skulle bli först ut med ICS.
Men nu har bland andra Engadget fått ett meddelande från Samsung och Google där men skriver att man bestämt sig för att flytta fram den planerade lanseringen eftersom man enats om att det "inte är rätt tid" att lansera en ny produkt.
De båda företagen uppger inget nytt datum för lanseringen, men skriver att man ska återkomma med det inom kort.
För några dagar sedan släppte Samsung ett videoklipp där den nya mobilen skymtar mot slutet. Webbplatsen Gadget.ro har också publicerat ett videoklipp där man kan hur Prime skiljer sig från de Android-mobiler som finns på marknaden idag.