söndag 16 oktober 2011

Tankar inför Sundsvall

Imorgon åker jag och min dotter till Sundsvall. Det är match. En match där mitt Åtvidaberg kan bli klart för Allsvenskan 2012. Det som behövs är en seger för laget. Efter att Ängelholm spelat 1-1 mot Värnamo borta ikväll så ser det bra ut för vårt del. Vi behöver ta två poäng på två matcher och det vore väl fan om vi inte skulle klara av det.

När jag vaknade imorse krävdes fyra poäng för att säkra platsen. Nu när jag snart ska gå och lägga mig uppstår en fråga. Hur ska vi spela imorgon?

Ska vi satsa på att ta en pinne (Sundsvall är nog nöjda med det) eller ska man satsa för seger. Som jag känner så borde vi satsa framåt och försöka verkligen vinna matchen. Skulle vi förlora så har vi en match kvar mot Öster hemma och även om vi skulle förlora matchen imorgon, så kommer vi att ha allt i egna händer i den sista omgången.


Det är nu riktigt nervöst och värre kommer att bli imorgon. Jag hoppas nu att resan hem imorgon kommer att bli riktigt kul. Skulle vi bli klara imorgon så kommer jag att åka med spelarbussen hem och då kan ni vänta er en del bilder och video direkt från bussen.



WebbTV: Sammandrag från Real Madrid-Betis


szólj hozzá: Real Madrid 4-1 Real Betis

WebbTV: Sammandrag från Milan-Palermo


Zlatan Ibrahimovic var på spelhumör när Milan besegrade Palermo med 3-0 i italienska Serie A. Två magnifika passningar från svensken låg bakom segern som såg till att Milan klättrade rejält i tabellen.
Foto:Scanpix
Ett defensivt Palermo försökte hålla 0-0 borta mot Milan. Det gick bra - fram till att Zlatan Ibrahimovic satte fart. Efter att svensken missat ett friläge i början av matchen lät han i stället passningsspelet tala. En lyftning från Ibrahimovic till bortre delen av straffområdet ställde Palermo-försvaret. En framstormande Alberto Aquilani spelade in till Antonio Nocerino som fri framför mål gjorde sitt första mål i Milan-tröjan.
I början av den andra halvleken kom nästa delikatess. Ibrahimovic slog en passning rakt igenom Palermo-försvaret till Robinho som frispelad placerade in bollen till 2-0.
Förutom framspelningarna bjöd Zlatan Ibrahimovic på flera fina dribblingar och två luriga frisparkar.
3-0-målet satte Antonio Cassano.
Segern förde Milan flera placeringar uppåt i tabellen, men för lokalkonkurrenten Inter fortsätter krisen. Laget förlorade borta mot Catania med 1-2, trots ledning i halvtid.
-Det gör ont att åka hem härifrån utan några poäng. Vi är alla besvikna, säger Intertränaren Claudio Ranieri enligt nyhetsbyrån AFP.
Inter har bara en seger på sex matcher.