söndag 18 september 2011

Sammandrag från Levante-Real Madrid

Real Madrid hade gjort tio mål på två matcher inför mötet med den lilla klubben från Valencia. Många trodde nog att målproduktionen skulle förbättras ytterligare. Men blev inga mål mot Levante. Det blev inte ens poäng. Här kan du se höjdpunkter från matchen.
szólj hozzá: Lev 1-0 Rea

Sammandrag från Napoli-Milan

Edison Cavani gjorde tre mål, när Napoli besegrade Milan på hemmaplan. Här ser du alla målen från matchen.
szólj hozzá: NAP - MIL 3-1

Sammandrag från Helsingborg-Mjällby

Helsingborg är på väg mot SM-guld. Idag besegrades Mjällby på hemmaplan. Här ser du det bästa från matchen.

Sammandrag från Manchester Utd-Chelsea

Manchester Utd besegrade Chelsea tidigare idag. Här ser du höjdpunkter från matchen.

Sammandrag från Tottenham-Liverpool

Liverpool föll tungt på bortaplan mot Tottenham. Här kan ni se alla målen från matchen.

Sammandrag från Brynäs-HV71

Foto:Scanpix
HV71 åkte på sin andra raka förlust. Brynäs vann med 3-1 i en match där Brynäs avgjorde matchen i PP. 

Höjdpunkter från Färjestad-AIK

Foto:Scanpix
AIK Besegrade Färjestad igår. Klicka på länken för att se video från matchen.
Höjdpunkter från matchen

Höjdpunkter från Inter-Roma

Inter och Roma spelade igår oavgjort 0-0. Här kan ni se det bästa från matchen.
szólj hozzá: INT - ROM 0-0

Höjdpunkter från Sevilla-Real Sociedad

Här kan ni se segermålet för Sevilla mot Real Sociedad
szólj hozzá: Sev 1-0 Rea

Barcelona krossade Osasuna

Här kan ni se alla målen när Barcelona krossade Osasuna igår.

ick Glow In The Dark Rims On BMW 7 Series!

Detta video är helt klart något för min bror som älskar bilar. Hittade video på youtube, där någon har pimpat upp sin BMW.


Handskar som styr din iPhone

Vintern är snart här. Det som jag oftast störde mig på när jag använde mig av iPhone förra året, var att man var tvungen att ta av sig handskar för att kunna använda telefonen. Nu har företaget Burton släppt handskar som kan styra din iPhone eller iPod. Här nedan kan ni se film från det hela.

Nackdelen med dessa handskar är att dem är svindyra. 160 dollar kostar dessa, så har du pengar över så är det bara att slå till.


Säkra din smartphone

Mobil.se granskar hoten mot mobilen och testar apparna som sätter käppar i
 hjulen för informationstjuvar och virusmakare. 
Mobilvirus tog plats som ett begrepp i ordlistan runt millennieskiftet. De virusdrabbade mobilerna lyste med sin frånvaro, men alla hade hört talas om »hotet« via envist cirkulerande kedjebrev där man uppmanades att snabbt varna alla vänner. Även om rapporterna vållade en hel del oro och skriverier kunde virusen avfärdas som en bluff ganska snabbt – det fanns helt enkelt inga vägar in i dåtidens mobiler för virus eller andra typer av elaka program. Först två år efter de första virusrapporterna kom mobilerna som kunde bli smittade, i alla fall i teorin. Smarta telefoner med Symbian och javamobiler kunde ta emot program via bluetooth och mms – program som skulle kunna ha innehållit elak kod och funktioner för att sprida viruset vidare.

Källa:mobil.se

Inter buades ut

Inter fick igår bara oavgjort på hemmaplan mot Roma.

Foto:Scanpix
Roma började matchen bäst och skapade det bästa och det mesta i inledningen av matchen. Hetast i Roma var Fabio Borini som gång på gång ställde till det för Inters tröga försvar.

Inter vaknade dock till liv i slutet av den första halvleken och skapade två riktigt heta målchanser.

Den andra halvleken var jämn och ingen av laget hade någon större övertag. Inter var dock närmast seger. I slutet av matchen fick Wesley Sneijder, men hans skott räddades av Simon Kjaer på mållinjen.

Inter publiken var inte alls nöjda och buade ut sitt lag, när domaren blåste av matchen. Det positiva för Inter är att laget för fösta gången inte förlorade.

Inter inledde säsongen av förlora Supercupen mot Milan. I ligapremiären föll laget mot Palermo med 4-3 och i Champions l blev det förlust mot turkiska Trabzonspor. Nu växer kritik mot tränaren Gasperini, men en som försvarar honom är Sneijder.

Till sport 1 säger Sneijder:
- Det är lätt att peka fingret mot tränare, men det är upp till oss spelare att prestera på plan. Det mesta går emot oss just nu. Vi skapar chanser, men sätter dem inte. Det är något som vi måste bli bättre på, säger Sneijder. 

Storseger för Barcelona


Barcelona trivs hemma. På två matcher har det blivit hela 13-0, 5-0 i premiären mot Villareal och på lördagen 8-0 (5-0) mot stackars Osasuna. Lionel Messi satte tre mål och passade till två. David Villa gjorde två och Francesc Fabregas satte ett och spelade fram till tre.
Foto:Scanpix
Ligaledare är dock Valencia som efter 1-0 mot Gijon har maximala nio poäng, två bättre än Barcelona. Malaga och Granada vann också med 1-0 mot Mallorca respektive Villareal.