Fotboll, Champions League, final, Barcelona - Manchester UnitedFoto:Bildbyrån

Real Madrid har enligt uppgifterna lagt ett bud på Ronaldo. Madrid bjuder en miljard för mittfältaren. Man Utd skriver på sin hemsidan, att Ronaldo har frågan om att bli såld, och att klubben har gett spelaren tillstånd att prata med Madrid. Man Utd  räknar med att frågan ska vara avslutad senast 30 juni.

Madrid storsatsar inför den kommande säsongen. I måndags köpte man Kaká från Milan för 720 miljoner kronor.

Uselt Sverige vann till slut

Fotboll, VM-kval, Sverige A - Malta

Sverige gjorde en svag första halvlek, men trots det ledde man i halvtid. Det var Kim Källström som i den 19:e minuten vräkte sig fram och nickade in en ribbretur från Rasmus Elm. Malta var i början nära att ta ledningen i matchen, men Andreas Isaksson gjorde ett par fina räddningar. Under sex minuter i början av andra halvlek gjorde Sverige tre snabba mål.

Daniel Majstorovic nickade in 2-0 på hörna från Källström. Rasmus Elm klackade fram bollen till Zlatan Ibrahimovic som lobbade in trean. Ibrahimovic spelade sedan fram Marcus Berg fram till 4-0. Sverige hade bud på fler mål, men det slutade med segern 4-0. Första halvleken var under all kritik, men i det andra rester sig laget och körde mer eller mindre över Malta.