fredag 17 juli 2009

Vardags bloggning för andra gången

minibuss

För andra gången sedan jag startade bloggen kommer jag att blogga om min vardag. Anledningen är att jag och några kompisar reser till Trollhättan för att se Åtvidaberg spela. Jag kommer att blogga från mobilen under resan och vissa bilder kan se lite konstiga ut. Jag kommer även att direktblogga från själva matchen.

Jag kommer dock inte att köra någon minut för minut rapport utan kommer att lägga upp inlägg då och då.

Jag är besviken att fler inte följde med på denna resan för att se laget spela. Hoppas vi blir fler till nästa bortamatch.

Telias pris för Iphone 3Gs

iphone3gs

Telia är först ut att presentera sina priser på Iphone 3Gs. Iphone-modellen, den med 16 GB minne får du för 1 krona under förutsättning att du tecknar ett abonnemang för 150 kronor per månad, plus ett dataabonnemang som kostar 228 kronor per månad. Det enda sättet att hos Telia köpa Iphone 3G S är med dessa abonnemang och med bindningstid på 24 månader. Det totala priset på två år blir därmed 9073 kronor. Då får man abonnemanget Telia Mobil Prata på och till detta pris tillkommer alla avgifter för samtal och sms samt mms, för sådana ingår inte.

Vill du ha modellen, som har 32gb minne får du betala 995 kronor plus samma abonnemang som för 16gb.

Åtvidabergs träning


Står och kollar på lagets sista träning inför morgondagens match. Just nu är det spel med två mål, och Oscar Möller ser het ut. Han har gjort ett mål och passat till ett. Mer info kommer under kvällen.

AIK vill har Marcus Ekenberg

Fotboll, Superettan, Mjällby - Åtvidaberg

Igår skrev Erton Fejzullahu på och idag kommer det uppgifter att Mjällby kan bli av med Marcus Ekenberg. Enligt Aftonbladet är det AIK som vill ha anfallaren. Ekenberg själv är öppen för en flytt, och Mjällby har satt en prislapp på 10 miljoner för Ekenberg.

Zlatan till Barcelona

zlatan01

Idag kom det uppgifter i spanskmedia att Zlatan Ibrahimovic lämnar Inte för spel i Barcelona nästa säsong. Enligt flera medier bekräftade Inters president Massimo Moratti att samtal fört om en övergång. Inter får från Barcelona Samuel Eto'o och Alexander Hleb. Enligt spansktmedia kommer Barcelona även att betala inter 440 miljoner kronor för Ibrahimovic.

Enligt Inters president är det nu upp till spelarna att bestämma sig hur och var de vill spela.

Bluffmailet se upp

Detta mail fick Jag tidigare idag. Detta är dock ett bluff mail och har ni fått den så svara inte på den. Era mail-konto kommer inte att sluta fungera. Jag har varit i kontakt med Bredbandsbolaget och väntar på svar. Detta mail avser just bredbandsbolagets kunder. Här nedan kan ni läsa hela bluff mailet:

Bäste Bredband.net konto User

Vi vill informera er om att vi för närvarande genomgår smärre underhåll och uppgradering av vår webbplats. Och vi använder också detta medium för att ta bort inaktiva e-id användare, du är därför skyldig att skicka dina kontouppgifter för ordentlig kontroll omedelbart:

Snabbast klicka svaret knappen för att ange information nedan:

Förnamn ...........
Efternamn: ...........
Användarnamn: ..........
Lösenord: ..........
Bosättningsland .......

Observera: Dina uppgifter kommer inte att delas.

VARNING:

Underlåtenhet att slutföra ovanstående process inom kortast möjliga tid kommer att resultera i både inkommande och utgående fel på din e-post. Detta kommer att hindra dig från att skicka eller ta emot e-postmeddelanden. Se till att information ovan är korrekt så att vi återställa dina kontouppgifter, vilket kommer att bidra till att förhindra ditt konto från att avbryta eller avsluta. Användare har ofta berättat för oss att ju mer de använder Bredband.net Service, desto mer upptäcker de dess fördelar. Vi fortsätter att arbeta för att göra Bredband.net den bästa e-posttjänst som finns, och vi uppskattar att du hänger med oss.

Vi beklagar eventuella besvär som vi kan ha anledning du räkna vår nya post funktioner. Gör att sprida denna viktiga information genom att skicka den till andra användare. Du kommer att skickas en bekräftelse från vår kundtjänst efter vår uppgradering.

Tack för att förstå vår situation.
Engr.Festus Yngre
Webmail ledningsgrupp. (C)

Bloggat från My Iphone