Nu är vi på väg igenom Jönköping efter en fikarast. Det är hårda samtal om allt möjligt med mycket skratt. Lite svårt att hitta rätt ibland på vägarna.

Matstopp

Efter matstopp är vi nu på väg till Jönköping. Jävligt godmat fick vi. Det blev grilbuffe.

Flädersaft vill ut

Som jag skrev tidigare flädersaft vill ut. Blir snart en ny stopp är jag rädd. Stämningen är på topp efter seger.

På väg

Underbart med seger nu är vi på väg hemåt och det regnar som fan...

Skönt med seger

Jätte skönt med seger i en match som hemmalaget var något bättre. Mer kommentarer kommer under kvällen.

Trollhättan – Åtvidaberg 0 – 1 Slut

För uppdaterad sida tryck F5!!!

100_6790

93 min Matchen är över.

92 min ÅFF har bollen på mitten.

Tre minuters stopptid

91 min Trollhättan går till anfall. Daniel Hallingström bryter.

90 min Åtvidaberg håller i bollen på offensiv planhalva.

89 min Hemmalaget lyfter många långa bollar nu, mot ÅFF-s straffområdet. Da Silva och Niklasson gör det mycket bra, och tar bort allt just nu.

88 min Hemmalaget jagar en kvittering, och är nära att komma igenom. Niklasson bryter det hela.

87 min Pontus Karlsson går in och Swärdh kommer in.

Riktigt bra anfall av Åtvidaberg. Ett inlägg når fram till Bruno som vräker sig fram och får in bollen i krysset.

85 min 1-0 BRUNOOOO gör mål.

83 min Hemmalaget har tappat övertaget och nu är det Åtvidaberg som har bättre spelet.

82 min Daniel Swärdh ska få komma in för Åtvidaberg. Få se vem som lämnar.

80 min Nära att Pontus Karlsson kommer fri, efter fin passning från Prodell. En hemmaförsvarare kommer mellan i sista stund.

79 min Trollhättans målvakt får en smäll av Prodell. Prodell klarar sig från varning, och målvakten är upp på benen igen.

Hörnan blir farlig, då Niklasson nickar bollen mot Redatinac som är nära att få en tå på bollen. Radetinac bytts ut och inkommer Möller.

76 min Åtvidaberg får en hörna.

75 min Oscar Möller på väg in för Åtvidaberg.

74:e minuten Åtvidabergs spel på mitten har blivit bättre sedan Bruno kom in.

72 min Åtvidaberg har lyft upp spelet senaste minuterna, och nu är det jämt igen.

71 min Hemmalaget gör ett byte. Tobias Mikaelsson kommer in och utgår gör Mattias Eteus.

70 min Åtvidaberg vinner bollen på mitten. Christoffer Karlsson spelar ut bollen till Pontus Karlsson som drar på ett skott. Bollen tar i ribban.

68 min En av få Åtvidabergs anfall som avslutas av Jesper Arvidsson, bollen går dock utanför.

67 min Åtvidaberg är mycket slarviga i sina uppspel, och laget tappar bollen på mitten.

64 min Trollhättan pressar på nu, och Åtvidaberg ligger illa till. Ett mål för hemmalaget ligger i luften.

63 min Åtvidaberg har mycket svårt att skapa något framåt, medan hemmalaget är farliga i sina anfall.

61 min Mycket nära hemmaledning. Ett inkast kommer till Allosman som skjuter strax utanför.

60 min Halvtimmer kvar att spela, och det är hemmalaget som för matchen just nu. Åtvidaberg har svårt med att grepp om mitten. Bruno kommer in för Åtvidaberg och utgår Amir Suljic.

59 min Hemmalaget gör mål, men det är offside. Eteus protesterar och åker på en varning.

59 min Åtvidaberg förbereder sitt första byte. Det är Bruno som ska komma in.

56 min Hemmalaget är nära att få ett friläge, genom Eteus, men Johan Niklasson jagar ikapp honom och tar enkelt bollen.

55 min Kristian Bergström slår ett bra inlägg, som Pontus Karlsson nickar, men målvakten räddar.

52 min Nära att Prodell och Radetinac spelar sig igenom, men en täckande spelare står i vägen.

51 min Henrik Gustavsson får en smäll i höjdduellen med Alexander Faltsetas. Faltsetas blir varnad.

50 min Lite mer Åtvidaberg nu sista två minuterna, men hemmalaget känns fartligare i sina anfall.

48 min Åtvidaberg går till anfall genom Pontus Karlsson som slår ett bra inlägg mot Prodell. Hemmaförsvaret nickar undan bollen.

47 min Hemmalaget har börjat den andra halvleken piggast.

Inga byten i någon av lagen.

Andra halvleken är igång.

Den andra halvleken skall till att börja.

Hemmalaget har skapat mycket mer än Åtvidaberg i den första halvleken. Trollhättan skapade tre fyra mycket bra lägen, och Åtvidaberg ska nog tacka Henrik Gustavsson i målet för att det står 0-0. Gustavsson har gjort ett par riktigt bra räddningar. Åtvidabergs spel fastnar på den tredje delen. Närmast mål för Åtvidaberg var Kristian Bergström som med en frispark träffade ribban.

Den första halvleken är över.

45 min Det är en minut stopptid i den första halvleken.

44 min Bergström ger efter på spelarna som gav honom smällen. Bergström blir varnad.

43 min Bergström är åter på benen och kan fortstätta matchen.

42 min Bergström åker på en smäll på mitten, och blir liggande. Det ser inte alls bra ut för Bergström.

41 min Bergström slår frisparken. Bra träff på bollen som går i undersidan av ribban. Hemmamålvakten hade ingen kontroll på skottet, fast bollen gick nästan rakt på mål.

40 min Åtvidaberg får en ny frispark, och det är samma läge som för några minuter sen.

39 min Hemmalaget får ett jätte läge igen. Efter en snabb inkast och bra inspel kommer bollen till Eteus som skjuter, men återigen gör Henrik Gustavsson en mycket bra räddning.

38 min Nu tilltar regnet igen. Gräsmattan ser dock mycket bra ut.

36 min Hörnan blir halvfarlig. Hemmalaget nickar undan första bollen, men på andra bollen skjuter Arvidsson från distans, men bollen går utanför.

36 min Bergström skjuter frisparken via muren till en hörna.

35 min Åtvidaberg får en frispark strax utanför straffområdet.

33 min Ganska jämt just nu, regnet har minskat något.

30 min Hemmalaget skapar nästa chans, och det är Eteus som skjuter från 16-17 meter, men Gustavsson räddar.

27 min Åtvidaberg skapar sin första riktiga chans i matchen. Bra anfall där bollen kommer till Radetinac på kanten som spelar fram Amir Suljic. Suljic skjuter dock över.

25 min Hemmalaget känns mycket farligare än Åtvidaberg just nu. Trollhättan är mycket rakare i sitt spel, och Åtvidaberg backlinje har en hel del problem.

22 min Hemmalaget går till anfall och bollen kommer ut på vänsterkanten. Daniel Hallingströlm i ÅFF ramlar och Aliosman får en gratis chans.  Aliosman  tar sig in i straffområdet, och spelar bollen mot Eteus, men Johan Niklasson bryter.

22 min Hemmalaget spelar mycket smart och backar tillbaka, för att sedan när chansen ges gå till mottack blixtsnabbt.

20  min Regnet öser ner, och underlaget ställer till det för spelarna som ibland ramlar till höger och vänster.

17 min Hemmalaget är mycket nära att få ett friläge, men underlaget blir allt sämre, och den chansen rinner ut i sanden.

16 min Bergström slår en korthörna, och får tillbaka bollen av Christoffer Karlsson. Bergström tar sig in i straffområdet, och skjuter på en hemmaspelare.

16 min Åtvidaberg får en hörna.

15 min En kvartspelat och Åtvidaberg har inte skapat något framåt. Mycket av spelet går ut via högerkanten, och där har Haris Radetinac kört fast. Hemmalaget är mycket rakare i sitt spel, och det känns farligt hela tiden, när de går till anfall.

12 min Regnet öser ner just nu.

11 min Daniel Hallingström kommer försent i en närkamp, och river ner en spelare. Hallingström får varning.

10 min Mycket nära 1-0 för hemmalaget. FCT kommer runt på kanten och inlägget täcks av Niklasson. Bollen går dock ut till Mattias Eteus som från nära håll skjuter, men Henrik Gustavsson gör en kanon räddning.

6 min Bilgin Aliosman skjuter frisparken utanför.

6 min Hemmalaget ställer snabbt om och får en frispark i bra läge.

5 min Ganska försiktig öppning från båda lagen. Åtvidaberg har lite mer boll, men skapar inget av värde.

2 min Alberis da Silva slarvar vid det egna straffområdet, och hemmalaget skapar två bra lägen, men Johan Niklasson och Jesper Arvidsson reder ut det hela.

Matchen har börjat.

Spelarna kommer ut.

Efter uppvärmning har spelarna gått in för sista förberedelse.

Regnet tilltar, och enligt rapporter väntas oväder över arena. Just nu är inte matchen i faran men vi får se vad som händer.