lördag 6 juni 2009

Zlatan om matchen

Fotboll, VM-kval, Sverige - Danmark Foto:Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic ville inte efter matchen prata med tv6, men i den mixade zonen sade han:

- Vi gör ett stort misstag och vi missar en straff. Då förlorar vi matchen.

På frågan om varför han inte slog straffen säger Zlatan:

- Vi har en lista som vi går efter. Det var Kim som skulle lägga och han brukar sätta dom. Det gör han säkert nästa gång, säger Ibrahimovic

Han säger att Sverige inte har någon chans att blir segrare i gruppen, men att man får kämpa om andra platsen. För det krävs det segrar i alla återstående matcherna.

Sverige föll mot Danmark

Fotboll, VM-kval, Sverige - Danmark

Sverige föll på hemmaplan mot Danmark, och nu är VM nästan borta. Om Sverige ska nå dit gäller seger i alla matcher. Dagens match är en av lagets sämsta på länge. Sverige öppnade dagens match bra. I den 12:a minuten fick Sverige en straff, och den missades av Kim Källström. Sverige skapade lite framåt, och hade en hel del problem i försvarsspelet. I den 22:a minuten bjöd Mikael Nilsson Danmark på 1-0. En boll kom in i straffområdet, och Nilsson rensade bollen rakt på Thomas Kahlenberg som rullade in bollen i mål. I den andra halvleken hade Henrik Larsson ett jätte läge att kvittera, men han missade målet från 2-meters håll. Även Zlatan Ibrahimovic hade ett bra läge, men han sköt utanför. Två mål på fem matcher är för dåligt.

Mer om matchen kommer under kvällen.

En anhörig till Henrik Larsson har avlidit

Lars Lagerbäck inledde kvällens presskonferens med att meddela att Henrik Larssons familj har drabbats av en bortgång. Förbundskaptenen var kort i sin uttalande om det som har hänt, och det är osäkert om Larsson kommer att spela mot Malta på onsdag.

Videokameran är sämsta köp

videokamera

Därför är videokamera sämsta köp. Läs mer

Bojan stannar i AIK

Fotboll, Allsvenskan, AIK - Elfsborg

Bojan Djordjic har skrivit på ett nytt kontrakt med AIK. Avtalet sträcker sig över 3.5 år.

Inter nobbar Barcelonas bud

Fotboll, Serie A, Inter - AtalantaFOTO: Bildbyrån

Enligt uppgifter så har Inter sagt nej till 25 miljoner plus Eto'o för Zlatan och Maxwell.

Nokia 97 i test

Nokia N97 är en mobil som kan nästan allt, men ändå har en inriktning på affärsanvändare. Med en startskärm du själv kan fylla och anpassa ska du alltid kunna vara uppdaterad. Titta på testet

Söderling till final

Efter en sanslös rysare gick Robin Söderling till final i Öppna franska. Han slog Fernando Gonzalez med 6-3,7-5,5-7,4-6,6-4 i semifinalen. femte set verkade Söderling ha tappat orken och låg under med både 0-3 och 1-4 men han lyckades bryta tillbaka och sedan serva hem matchen.

-Det var en helt otrolig match, sa Söderling direkt efter matchbollen.

Det är första gången en svensk är i final i sedan Magnus Norman nådde den 2000. Det är samme Norman som nu tränar Söderling och gjort underverk med hans spel och psyke.