fredag 14 augusti 2009

Morgondagen

Imorgon drar Premier L igång. Under helgen är jag inte hemma, men jag hoppas kunna se några matcher på webben. Rapporter från dessa matcher kommer först efter 21-tiden på lördagkvällen. Det är hel del matcher under hela helgen som sig bör. Rapporter kommer från en del av dessa. Jag kommer även att lägga upp rapporter som Svenska Fans skriver. I alla fall om matcherna jag inte kan se.
Själv åker jag med familjen över dag till "Gröna Lund" det kommer lite bilder under morgondagen.

Äntligen

Semestern är slut, grillen ställs in och höstvädret börjar så smått att infinna sig i vårt avlånga land. Något som kanske framkallar ångest hos många men istället har motsatt effekt på mig och det enda jag känner är: Äntligen!

Träningsmatcher i fotboll börjar ta slut, och nu börjat allvaret ute i Europa. Flera ligor har redan startat. Till helgen börjar Priemier L. Samtidigt börjar träningsmatcher i hockey. Här på bloggen kommer jag att rapportera från Elitserien, och under kommande veckan kommer fler och fler rapporter från träningsmatcherna att finnas. Jag måste säga att jag inte läst så mycket om lagen, men det kommer i sin tid.
Trots att hockey börjat lite smått, kommer fokus i första hand att ligga på Allsvenskan och Superettan. En spännande höst väntar. Jag kommer fortsätta att skriva även om teknik och annat som är av värde. Eftersom det händer så mycket mer i sportens värld, så kommer fler nyheter från sport än teknik.
Hoppas att ni läsare hänger med och fortsätter att läsa min blogg.

Expressen gjorde bort sig

Expressen har gjort bort sig igen. Sitter just och läser om ett mediakup som hände igår. Den portugisiska klubben Benfica har lagt ut en tjänst på sin hemsida. Det hela går ut på att skriva sitt eget namn och bli presenterad som klubbens nyförvärv.
Någon hade skrivit in Ivan Obolo. Då slog Expressen till och skrev att Obolo var nära att skriva på för klubben. Här ovan kan ni läsa hur det såg ut på Expressen tidigare idag.
Någon gång under dagen har Benfica plockat bort det hela från sin sida, vilken gjorde att Expressen fick förklara sig.

Bloggat med min iPhone

Dagens höjdare

För andra gången den här veckan går det inte att utse "dagens höjdare"