torsdag 11 juni 2009

Uselt Sverige vann till slut

Fotboll, VM-kval, Sverige A - Malta

Sverige gjorde en svag första halvlek, men trots det ledde man i halvtid. Det var Kim Källström som i den 19:e minuten vräkte sig fram och nickade in en ribbretur från Rasmus Elm. Malta var i början nära att ta ledningen i matchen, men Andreas Isaksson gjorde ett par fina räddningar. Under sex minuter i början av andra halvlek gjorde Sverige tre snabba mål.

Daniel Majstorovic nickade in 2-0 på hörna från Källström. Rasmus Elm klackade fram bollen till Zlatan Ibrahimovic som lobbade in trean. Ibrahimovic spelade sedan fram Marcus Berg fram till 4-0. Sverige hade bud på fler mål, men det slutade med segern 4-0. Första halvleken var under all kritik, men i det andra rester sig laget och körde mer eller mindre över Malta.