lördag 4 juli 2009

Slippsfittor lägger sig i allt för mycket

brasilienjublar01Efter slutsignalen i Confederations Cup bad de brasilianska spelarna till gud. Det gillade inte Danska fotbollsförbundets Jim Stjerne. Jim Stjerne gör nu allt för att skilja fotboll och religion vilket är helt omöjligt. Den internationella fotbollskonfederationen har nu skickat ett brev till det brasilianska förbundet, där man ber om en viss "moderation" i de religiösa uttrycken

Stjerne har själv sagt att det inte finns plats för religion inom fotbollen, men han har glömt en viktig sak i det hela.

Det är nämligen så att FOTBOLL är RELIGION. Muslimer går till moské för att be, kristna till kyrkan osv. Vi fotbolls fansen går till våra arenor för att utföra våra behov.

Om nu FIFA ska börja stänga av spelare som ber på plan så kan det lika gärna stänga ner alla arenor så det inte spelas någon fotboll alls.

Det är allas rätt att be eller tro på vad de själva vill. Politiker och slipps fittor inom Kalla Anka förbund ska inte lägga sig i rättigheter som alla människor har. Nämligen att tro på vilken gud de vill, och när det vill…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar