tisdag 7 juli 2009

Oavgjort för Göteborg

Två på förhand stukade lag skulle efter en månads uppehåll återigen spela allsvensk fotboll. Halmstad för första gången utan sin Ante och Göteborg för första gången utan sin Wernbloom. Publiksiffran 9247 skvallrade om ett stort intresse trots ostadig väderlek.

Det var Halmstad som inledde piggast och man skapade betydligt fler chanser framåt än gästande Göteborg. Redan i matchminut 3 kommer första kvalitativa målchansen för HBK. Görlitz vänder spelet från vänsterkanten och breddar ut till Rosén som i sin tur chippar fram bollen till en tjurrusande Salomonson på kanten. Han kommer bra i steget och får till en rökare mot första stolpen och Christensen i IFK-målet får göra en god insats direkt i mathöppningen.
Bara några minuter senare dimper bollen ner hos Mackie som fått förtroende på topp. Han försöker med en halvhjärtad cykelspark och avslutet leder till ingenting. Vi har inte fått se speciellt mycket från IFK under de första 10 minuterna och då kommer nästa chans för HBK. Tommy skarvar ner ett inlägg till Anel som krutar på men skottet går utanför.

LÄS MER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar