Bara oavgjort för Milan

Fotboll, Serie A, Atalanta - Milan

Förre Arsenal-stjärnan Thierry Henry på läktaren och Cesc Fabregas i storform på fotbollsplanen.
Då blev det rena tennissiffrorna för Arsenal - 6-2 - mot Blackburn.

Spanjoren Fabregas var den som låg bakom det mesta när Arsenal körde över Blackburn. Förutom ett mål, 4-2-målet, var han också högst delaktig i fyra av Arsenals övriga mål när hemmalaget vände 1-2-underläge med fem raka mål varav två inom loppet av fyra minuter i slutet av första halvlek.

Henry som var på plats för att hylla sin förre manager Arsene Wenger som nu varit i Arsenal i 13 år fick se Robin van Persie först kvittera till 2-2, därefter ryssen Andrej Arsjavin ge Londonklubben ledningen, båda framspelade av Fabregas.
Efter egna målet kunde han också styra upp Theo Walcotts mål i andra halvlek.

Arsenals sista mål var ur ett svenskt perspektiv inte speciellt bra. Dansken Niklas Bendtner var tillbaka efter sin trafikolycka och kunde också skjuta in 6-2 i slutminuten i hans genrep inför VM-kvalet mellan Danmark och Sverige på Parken i Köpenhamn.

Martin Olsson spelade hela matchen för Blackburn.