måndag 12 oktober 2009

Nya bilder på designluren Giorgio Armani 2

Uppföljaren till designmobilen Giorgio Armani visades upp av bland annat Steve Ballmer när Windows Phone lanserades. Nu har en mobilsajt fått tag på ett prototyp-ex av luren.image

Är du en av dem som gillar desginmobiler? Phonearena har fått tag på en prototypversion av Samsungs uppföljarmodell till Giorgio Armani.
Nya Armani är utrustad med en oledskärm på 480x800 pixlar. 3.5-tumsskärmen kan vinklas upp för att du enklare ska kunna skriva och under den döljer sig ett qwerty-tangentbord för ändamålet. Phonearena upplevde under förhandstitten att det inte fanns tillräckligt med utrymme för fingrarna vilket gjorde att skrivprocessen blev obekväm men att det samtidigt fanns lagom mycket utrymme mellan tangenterna.
Armani är en Windows Phone och kommer alltså få Windows Mobile 6.5 som operativsystem. Prototypen hade dock Windows Mobile 6.1. Varken snabbhet i gränssnittet eller femmegapixelkameran verkar ha testats eftersom det är just en prototyp.
Men designmässigt ansåg testarna att mobiltelefonen var klumpigare och tjockare än vad Windowslurar normalt sett är.
Oavsett vad de tycker så fick vi ett gäng nya bilder av luren på köpet.
Andra fakta som vi vet sedan tidigare är att den kommer med en gps och åtta gigabyte lagringsutrymme från start.
Tyvärr vet vi inte när den kan tänkas dyka upp i Sverige eller vad den i så fall kommer kosta, enligt Feber kommer priset ligga på runt 7 000 kronor.

Källa: IDG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar