söndag 18 september 2011

Inter buades ut

Inter fick igår bara oavgjort på hemmaplan mot Roma.

Roma började matchen bäst och skapade det bästa och det mesta i inledningen av matchen. Hetast i Roma var Fabio Borini som gång på gång ställde till det för Inters tröga försvar.

Inter vaknade dock till liv i slutet av den första halvleken och skapade två riktigt heta målchanser.

Den andra halvleken var jämn och ingen av laget hade någon större övertag. Inter var dock närmast seger. I slutet av matchen fick Wesley Sneijder, men hans skott räddades av Simon Kjaer på mållinjen.

Inter publiken var inte alls nöjda och buade ut sitt lag, när domaren blåste av matchen. Det positiva för Inter är att laget för fösta gången inte förlorade.

Inter inledde säsongen av förlora Supercupen mot Milan. I ligapremiären föll laget mot Palermo med 4-3 och i Champions l blev det förlust mot turkiska Trabzonspor. Nu växer kritik mot tränaren Gasperini, men en som försvarar honom är Sneijder.

Till sport 1 säger Sneijder:
- Det är lätt att peka fingret mot tränare, men det är upp till oss spelare att prestera på plan. Det mesta går emot oss just nu. Vi skapar chanser, men sätter dem inte. Det är något som vi måste bli bättre på, säger Sneijder.