Ibra bakom Milans seger

I veckan har han mest varit uppmärksammad för sin självbiografi.
Men Zlatan Ibrahimovic kan tala för sig på fotbollsplanen också.
Svensken låg bakom tre av målen när Milan slog Catania med 4-0.
Zlatan Ibrahimovic blev målskytt på straff, svenskens femte ligamål den här säsongen. Men det var framspelningarna som stack ut i söndagens seger mot Catania.
Två vältajmade passningar till Robinho gav Milan en tidig tvåmålsledning.
Den första ledde till en straff redan i sjunde minuten, sedan Robinho vräkts omkull. Cataniamålvakten Mariano Andujar gick åt rätt håll på Zlatan Ibrahimovics straffspark, men den hårt slagna bollen letade sig längs marken in i mål under honom, en bit från högra stolpen.
En dryg kvart senare fick Ibrahimovic iväg en lång crossboll från mittlinjen, fram till Robinho på vänsterkanten. Brasilianen fintade sig skickligt in i straffområdet och placerade in 2-0.
Drygt 20 minuter från slutet av matchen kom nästa framspelning, en genomskärare till Robinho, som sköt ur dålig vinkel. På returen fumlade Cataniamittfältaren Francesco Lodi, med god hjälp av Clarence Seedorf, in 3-0-målet.
Det blev till slut 4-0 (Gianluca Zambrotta) och Milan hänger därmed fortsatt på i toppen av serie A. Laget är en poäng bakom Udinese och Lazio, som båda vann sina matcher på söndagen.