lördag 11 juli 2009

Allsvenskan:Inför Kalmar - Djurgården

Kalmar FF tar emot DIF imorgon, alla hoppas vi väl på en repris av förra årets utklassning!

Då var det dags för Allsvensk fotboll på Fredriksskans igen. Kalmar FF inledde ju återstarten av Allsvenskan på bästa sätt när man vände ett 0-1 underläge, till seger med 2-1 mot Malmö borta sist. Rasmus Elm´s strålande form håller i sig och han var också den som avgjorde med två klassmål.
Morgondagens motstånd står Djurgården för, ingen lär väl har glömt förra gången Djurgården var på besök i Kalmar och fick se sig utklassade med hela 5-1. Blir det då en repris i år igen?
Det vore förstås ingen omöjlighet, även om oddsen lär vara ganska små. Djurgården har ju defenitivt inte rosat marknaden i år, och har haft en del turbulens med b.la ett tränarbyte.
Man kan heller inte säga annat än att Kalmar ser ut att ha bevarat den fina form man hade innan uppehållet. Dock kan sånt vara ganska svårbedömt efter bara en match, och man måste i ärlighetens namn säga att utan Rasmus Elm hade vi knappast slagit Malmö.
Vi dras ju fortfarande med en hel del skador i framförallt backlinjen, men den backlinje som fick förtroende sist skötte sig till stora delar utan problem.

 

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar