torsdag 16 juli 2009

Oavgjort för Liverpool

Så fick han då äntligen göra debut, Glen Johnson, när han kom in efter paus och från vänsterbacksposition stod för en offensiv insats som lovar gott. Andra halvlek var över lag klart bättre från Liverpool som före paus slarvade i passningsspelet och inte lyckades utnyttja bollinnehavet särskilt väl.

Många väntar på att få se Glen Johnson för första gången i Liverpooltröja, men det samma kan i princip sägas om Philip Degen som har spelat nästan lika lite. Degen börjar som högerback i säsongens första elva där Rafael Benítez framför allt har satt ihop intressanta centralpar i form av Mikel San José och Jamie Carragher i mittlåset, Jay Spearing och Steven Gerrard på mittfältet samt Andrej Voronin och Kristian Nemeth i anfallet.
Diego Cavalieri vaktar målet, framför Degen på högerkanten spelar nykontrakterade Nabil El Zhar och vänsterflanken befolkas av Emiliano Insua och Ryan Babel.
Första halvlek
Gerrard har två tidiga skottförsök, ett vågat från 35 meter och en frispark efter att Babel rivits ner, under en inledning där Liverpool pressar högt och snabbt kan komma till avslut när laget fått tag i bollen.
Degen buas ut varenda gång han rör bollen som när han avvärjer en farlighet efter 14 minuter eller slår ett bra inlägg i anfallet efteråt.
Matchens första riktiga farlighet är St Gallens och dyker upp i den 18 minuten när en hemmaspelare möter ett hårt högerinspel och skjuter i utsidan av stolpen.
Nemeth får ett knä i låret efter 20 minuter, men kan fortsätta.
St Gallen har tagit över matchbilden allt mer och Carragher får göra en desperat rensning för att förhindra ett ledningsmål från nära håll efter 33 minuter.

 

LÄS MER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar