måndag 6 juli 2009

Stor seger för Åtvidaberg

Åtvidaberg svarade för en stark insats tidigare idag hemma på Kopparvallen. Vasalund fick se sig besegrade med hela 5-0, och alla målen kom i den andra halvleken. Åtvidaberg tvingades till en del ändringar. Daniel Wiklund valde att starta matchen med Anton Tinnerholm som högerback. Daniel Hallingström fick ta steget upp på mitten. En överraskning bjöd Wiklund på i form av Amir Suljic som fick förtroende från start. Suljic tackade för det genom att göra sitt första mål i A-laget.
Den första halvleken bjöd på ganska dåligt spel, och få klara målchanser. I den 3:e minuten gjorde Åtvidaberg mål, genom Pontus Karlsson, men målet blev bortdömd för offside. Det dröjde till mitten av den första halvleken innan matchen hettade till. I den 27:e minuten borde Åtvidaberg fått en straff, men domaren missade det hela.