torsdag 8 oktober 2009

Tuffa tider för Hammarby

Disciplinnämnden uppger på svenskfotboll.se att man på torsdag klockan 16 kommer lämna besked i tre fall som rör Hammarby.

Hammarbys bortamatch mot Malmö FF.Fotboll, Allsvenskan, Hammarby - GAIS
Samtidigt kommer nämnden även redovisa vad man kommit fram till i det så kallade Wanderson-fallet, både när det gäller Örebro SK:s och Hammarby Fotbolls anmälan.

Samtidigt hotar flera av lagets sponsorer att hoppa av.

Efter Hammarby-orföranden Staffan Thorsells avhopp skärper nu klubbens sponsorer tonen för att fortsätta sina samarbeten med Hammarby.

- Om vi inte gör allt vi kan för att stoppa det här så är vi inte berättigade till några pengar, säger klubbens marknadschef Markus Magnell till Sport-Expressen. Enligt tidningen är nu många sponsorer tveksamma till att investera i Hammarby efter alla skandaler den här säsongen. Hammarbys problem med fansen tvingar nu fram en huliganklausul i framtida avtal som skrivs.

- Jag tycker det är bra. Vi kan inte eliminera eller garantera att de här problemen inte uppstår; men vi kan lova att vi kämpar emot dem, säger Magnell till tidningen.

- Är det så att vi är passiva när det gäller den här typen av händelser så är det självklart att vi inte ska vara berättigade till några pengar, säger Magnell. Ola Gustavsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar