tisdag 3 november 2009

Wanderson förlorad - förhandlingar har inletts

Wanderson do Carmo kommer inte att spela i Allsvenskan 2010. Skytteligavinnaren har inlett diskussioner med utländska klubbar. "Vi har inte mycket att välja på, vi behöver pengarna", säger Gais ordförande Christer Wallin till eurosport.se.

Wanderson do Carmo gjorde en kanonsäsong i år. Brassen stoimaged för 18 fullträffar och sju assist, vilket gjorde att han blev poängbäst i hela Allsvenskan. Mängder med klubbar har följt anfallaren och Gais känner att han är förlorad.

- Vi har inte mycket att välja på, vi behöver pengarna. Helst hade vi velat ha honom kvar, men det är fotbollens dilemma. Så är det ju i Sverige, vi sitter i samma sits allihop, säger Gais ordförande Christer Wallin till eurosport.se.

- Jag vet att många klubbar tittar på honom och de har sagt att de ska återkomma. Vi har inlett förhandlingar där agenten även sköter en hel del.

Vilket land är hetast?

- Jag vågar inte spekulera i det.

Wallin bekräftar att intresset är väldigt stort för brassen och han poängterar samtidigt att det har varit en jobbig sits för anfallaren.

- Det har varit så många klubbar och spekulationer så man är lite halvtrött på det. Det är lite synd om killen för han har varit nervös då det varit mycket agenter och klubbar och studerat honom.

- Sedan har han även haft lite otur med sin insats. Mot Brommapojkarna var det många som kollade, och då gjorde han nog sin sämsta match för säsongen. Mot Halmstad var det typ ingen där, och då gjorde han en kanonmatch.

Källa:Eurosport

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar