tisdag 3 november 2009

Torres måste opereras?

Fernando Torres skada har visat sig vara ljumskbråck och om imagebesvären inte går över kan det hela leda till en operation.

Fernando Torres problem har visat sig vara ljumskbråck. Liverpools medicinska stab har meddelat detta till Rafael Benitez och han är nu medveten om att ett för hårt matchande av anfallaren kan leda till operation.
Skadan slogs upp när Torres spelade de betydelselösa landskamperna för ett redan VM-klart Spanien. Liverpool har i sin tur försökt maskera hur allvarlig skadan är genom att spela Torres till och från samt bara låtit honom träna precis inför matcher.
Förhoppningen är att sparsamt matchande samt ett mindre antal träningar skall göra att skadan inte behöver mer vård, det faktum att den inte verkar gå tillbaka har dock gjort att operation har kommit på tal. Många undrade varför Torres klev av matchen mot Fulham efter bara en timma något som nu verkar mer förklarligt. Benitez kommenterar det hela:
Jag blev förvånad över kritiken efter matchen då Fernando har haft problem sedan de internationella matcherna. Vi försöker att klara oss då vi vet att han är nära en operation. Han är inte helt återställd och han har inte heller samma styrka som innan så vi försöker skydda honom. Han kommer inte att kunna prestera om vi belastar honom för hårt och det är möjligt att han blir långtidsskadad om han spelar för mycket.”
”Så jag blev verkligen överraskad av kritiken. När du pratar om stora namn så analyserar folk bara namnet och inte hur han uppträder på planen. Han var inte hundra procent och vi måste ha med honom till Lyon då vi inte har så många möjligheter.”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar