tisdag 14 juli 2009

Allsvenskan: ÖIS fortfarande utan seger

ÖIS är fortfarande utan seger efter att ha tappat en 2-0 ledning hemma mot Gefle sedan Amadou Jawo kvitterat sent i den 87:e minuten.
ÖIS var det sämre laget och var under riktigt hård press under andra halvlek.
3 poäng på 13 matcher. Vad sker just nu i ÖIS-lägret?

Det var 3230 åskådare som kom till Gamla Ullevi för att se ÖIS försöka ta tre poäng mot gästande Gefle. ÖIS som var utan Marcus Allbäck i dagens match kom från överkörningen förra veckan på Borås arena med en helt ny mentalitet. Och det märktes direkt från start.
Första halvlek
ÖIS anföll mot det målet som var framför lagets trogna supporterklack. Redan efter tre minuter small det direkt.
På vänsterkanten väggspelade Markus Anderberg med Álvaro Santos. När Anderberg fick tillbaka bollen gjorde han en felbedömning och touchade den lätt framför sig. Men när Gefle-spelarna stannade upp så snappade han tillbaka bollen och begav sig in i straffområdet och rundade Omar Jawo och med en fräck yttersida serverade han Björn Anklev som stötte upp bollen i krysset. 1-0.