måndag 24 augusti 2009

Bari tog poäng av Inter

Fotboll, Serie A, Inter - Bari

Regerande mästaren Inter åkte på ett rejält bakslag i premiären genom att bara få 1-1 hemma mot nykomlingen. Eto'o spelade på topp tillsammans med Diego Milito, nyförvärvet från Genoa.

Den inledande halvtimmen var matchen ett riktigt sömnpiller och den där härliga premiärstämningen infann sig inte förrän Balotelli fick komma in istället för Muntari i den 28:e minuten. Efter bytet fick Interspelarna lite bättre fart på spelet. Diego Milito och Thiago Motta hade varsitt läge att göra mål, men det var mållöst i halvtid.

Inter tog ledningen i den 57:e matchminuten efter att Milito blivit nedriven i straffområdet. Samuel Eto'o, som var blek under större delen av matchen, var iskall vid straffpunkten och placerade bollen i mål.

Bari kom dock tillbaka och kvitterade i den 74:e minuten, när Inters försvar gick bort sig. Kutuzov kom igenom, och slog in kvitteringen. Under slutet av matchen pressade Inter för ett segermål, men Bari försvarade sig väl.