måndag 24 augusti 2009

Genoa vände 1-2 till 3-2

Roma föll i premiären på bortaplan mot Genoa. Roma var det bättre laget i den första halvleken. Hemmalaget bjöd Roma på en hel del chanser, men det var målöst efter första 45.

I den 49:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Criscito, som med en drömträff överlistade Romas målvakt. Men direkt efter målet lade Roma i en till växel och Genoa kunde inte hindra Tadei att trycka in 1-1 på en målvakts retur från nära håll. Matchen stod sedan och vägde och båda lagen verkade närmast nöjda med sina poäng. Men så råkade Totti få ut en tå på en snespark och den riktnings förändringen gjorde att Amelia blev chanslös.

Genoa kom dock tillbaka och kvitterade genom Zapater, som skruvade in en frispark rakt upp i krysset. Med sju minuter kvar avgjorde Biava matchen, och sköt hemmalaget till tre poäng.