fredag 26 juni 2009

Allt går emot Sverige

Fotboll, U21, EM, England - Sverige

Den första halvleken mellan England och Sverige är över, och allt har gått emot Sverige. England tog ledningen redan i den 1:a minuten, efter en hörna. Sverige fick inte undan bollen, och den hamnade hos Martin Cranie som via Emil Johansson sköt in ettan. I den 7:e min fick Sverige en frispark. Ola Toivonen fick på ett bra skott, men målvakten gjorde en bra räddning. Istället för 1-1 ökade England på till 2-0 i den 27:e minuten. Återigen var det en hörna som svenskarna inte fick bort. Bollen landade hos Nedum Onuoha som sköt in bollen i mål. I det läget spelade Sverige utan Mattias Bjärsmyr som fick utgå för omplåstring. Mattias Bjärsmyr styrde sedan in ett inlägg i det egna målet. 0-3 i halvtid är otroligt tungt, med tanke på att vi är minst lika bra som England.

Återstår att se om vi kan vända på detta. Återkommer efter slutsignalen.