fredag 26 juni 2009

Vilken upphämtning!!!

Fotboll, U21, EM, England - Sverige Foto:Bildbyrån

0-3 i halvtid och mer eller mindre uträknade. Då reste sig Sverige. Två byte i halvtid och en het Marcus Berg ändrade det hela. Marcus Berg manade på sina lagkamrater från första börjar i den andra halvleken. Själv reducerade han i den 68:e minuten. Ola Toivonen skruvade in 2-3 i den 75:e minuten. Efter Toivonens 2-3 mål fick det svenska laget ännu mer energi, och pressade tillbaka England. Jörgen Lennartsson och Tommy Söderberg skickade direkt in Robin Söder.

Med nio minuter kvar slog inhopparen Guillermo Molins ett inlägg, mot Söder som klackade ned bollen till glödhete Berg. Berg dundrade sedan in kvitteringen.

Vilken upphämtning, och vilket landslag. Detta är helt sjukt. Återkommer efter slutsignalen