måndag 3 augusti 2009

Allsvenskan: Trelleborg besegrade GAIS

Fotboll, allsvenskan, Gais-Trelleborg Foto:Bildbyrån

Den första halvleken var en dålig och tråkigt historia. GAIS var lite bättre i den första halvleken. Halvleken bjöd inte på några mål. Spelet blev bättre i den andra halvleken. Trelleborg tog ledningen i den 64:e minuten. Peter Abelsson nickade in en frispark.

GAIS försökte att lyfta upp spelet, men lyckades så där med det.Det blev mycket spel på mitten, där lagen tog ut varandra.

I slutet av matchen pressade GAIS på, trots att Mattias Lindström blivit utvisad efter en onödig hand, men lyckades inte skapa några riktigt heta målchanser.

1 kommentar:

  1. Dom lyfte inte upp spelet speciellt mycket och stod hela tiden kvar med 4 gubbar när dom hade anfallare kvar. Idioten Axén gör inte ett enda offensivt byte och fortsätter att ställa upp med den sämsta spelaren i allsvenskan Lindström, han hade otroligt många bra inläggslägen men lyckades inte slå ett enda bra. Frisparken som ledde fram till målet skulle vilken målvakt som helst i allsvenskan gå ut och plocka men inte Dime, nej han står kvar i målet och bara väntar.
    Några tips till styrelsen,
    1.Sparka Axén
    2.Ny målvakt
    3.Ny ytterback för Lundén e totalt värdelös

    SvaraRadera