onsdag 5 augusti 2009

Celtic vände underläge och gick vidare

Fotboll, Skotsk Liga, Rangers - Celtic

Ryska Dynamo Moscow hade 1-0 att gå på från första mötet mot
Celtic. Den första halvleken dominerades av Celtic, som hade storspelövertag. Laget hade dock svårt att skapa chanser, då hemmalaget försvarade sig väl under den första halvleken. Med tre minuter kvar av den första halvleken nådde ett inlägg fram till McDonald som nickade in 0-1 till Celtic. I anfallet efter var Dynamo nära att kvittera efter en hörna. Bollen kom till Svezhov, som sköt och bollen räddades på mållinjen. I inledningen av den andra halvleken tog hemmalaget över. I den 53:e minuten fick Kombarov ett jätte läge, men hans skott gick strax utanför den vänstra stolpen.
Två minuter senare var Komborov ännu närmare en kvittering. Efter en bra slagen hörna nickade Komborov mot mål, men på mållinjen dök en Celtic spelare upp och räddade sitt lag. Mitt i hemmalagets press stack Celtic upp i en anfall, och McDonald fick på ett bra skott som