första halvleken bjöd på få målchanser och mycket jämnt spel.
Matchen första heta chans kom efter halvtimme spel, då Valencias
Angulo fick en drömträff från 25-meter. Bollen träffade klockrent i
ribban.
Hemmalagets bästa chans i den första halvleken kom i den 35:e
minuten, Owen kom igenom. Han skott räddades dock av målvakten. Trots att lagen inte skapade många chanser, så var den första halvleken välspelad. Det var på den sista tredje delen som lagen inte kom till.
Den första halvleken slutade 0-0.
Manchester skapade andra halvlekens första chans. Owen kom fri i den 49:e minuten, men avslutade utanför. Två minuter senare nickade Rooney in 1-0 för Man Utd. Danny Simpson svarade för inlägget som Rooney nickade in. Hemmalaget var det bättre laget i inledningen av den andra halvleken. I den 56:e fick Owen nästa läge, men han brännde den. I den 63:e minuten byttes Owen ut. Valencia jämnade ut spelet allteftersom och laget hade ett par bra lägen att kvittera, men skärpan i avsluten saknades. I den 72:a minuten ökade hemmalaget på till 2-0 genom Clawerlay.