onsdag 5 augusti 2009

Enkel seger för Liverpool

 Fotboll, Premier League, Liverpool - Aston Villa

Liverpool vinner enkelt inför en fanatisk norsk publik i en match som fullständigt tappade allt vad intensitet heter efter en timme. Hemmalaget var dock inte ofarligt, och hade bland annat ett skott i stolpen före Liverpools ledningsmål.

Liverpool för matchen mot de norska gästerna och den norska publiken bjuder på ”there's only one Jay Spearing” flera gånger under den inledande fasen av matchen. Liverpool ser dock inte ut att vara hundra procent än på ett tag och utöver ett antal långskott klarar inte Liverpool av att skapa några direkta farligheter.
Det är faktiskt Lyn som skapar matchens första riktigt farliga chans, även detta ett långskott, som Diego Cavalieri får sträcka ut rejält för att klara.
Den spontana känslan efter 20 minuter är att antingen går inte Lyn in helhjärtat i sitt försvarsarbete mot Liverpool eller så är de horribelt dåliga (vilket skulle förklara varför de ligger sist i den norska ligan) när det kommer till att freda det egna målet.
Fasta situationer är ofta något många lyfter fram som nyckelmoment i många matcher, och så här lång imponerar inte Liverpool på detta område. Uselt slagna hörnor, frisparkar som skjuts i muren och frisparksinspel som går rakt i famnen på målvakten. Tur att det bara är försäsong...

 

Läs mer

Tyvärr såg jag inte den här matchen då Streamingen inte fungerade bra. Ni kan läsa om matchen på Svenska Fans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar