tisdag 18 augusti 2009

Chelsea vände 0-1 till seger 3-1

Fotboll, Premier League, Sunderland v Chelsea

Chelsea lyckades vända underläge 0-1 i halvtid till seger 3-1. Hemmalaget öppnade matchen bäst.I den 3:e minuten skapade hennalaget första farlighet när Bent sköt utanför. Första kvarten var en jämn historia.

I den 18:e minuten tog Sunderland ledningen. En boll studsade till Bent som iskalt placerade in ettan. Chlesea hade svårt att skapa heta målchanser under första halvtimme. I den 21:a minuten hade Deco ett bra avslut, som gick utanför. Chlesea avslutade starkt den sista kvarten.

I den 40:e minuten var Ballack mycket nära att kvittera, men
bollen räddades på mållinjen.  I den andra satte Chelsea högsta fart i jakten på en kvittering. I den 52:a minuten fick laget en hörna. Bollen dök ner framför Ballack som helt fri kunde slå in kvitteringen. Efter det jagade Chelsea ett ledningsmål. I den 60:e minuten fick Chelsea straff efter att Drogba blivit fälld. Frank Lampard satte den efterföljande straffen säker i mål.
I den 66:e minuten var Deogba mycket nära att öka på till 3-1, men
han nickade strax över.
Tre minuter senare satte Deco 3-1 till Chelsea. Deco fick bollen
utanför straffområdet, och med ett välplacerad skott överlistade
han hemmamålvakten.

Efter det kontrollerade Chelsea matchen, och seger var aldrig hotat. Efter två spelade omgångar har Chelsea tagit full pott.