tisdag 18 augusti 2009

Ny seger för HV 71

Träningsmatch, HV71 - Frölunda:

Igår kväll möttes HV71 och Frölunda i Nordic Trophy. Båda lagen var obesegrade inför den här matchen. HV tog ledningen i den första perioden genom David Ullström. Carl Klingberg kvitterade för Frölunda, 37-sekunder in i den andra akten. David Petrasek gav HV ledningen i på nytt efter 6.49 in i den andra perioden. Tio sekunder senare kvitterade Frölunda genom Carl Klingberg som gjorde sitt andra mål för dagen.

David Petrasek ville inte vara sämre han. Efter 7.50 slog han till igen, och HV var åter i ledningen.

HV ökade på sedan till 4-2 genom Simon Önerud. Martin Thörnberg gjorde 5-2 för HV med mindre än sex minuter kvar av matchen. Frölunda reducerade genom Andreas Karlsson, men närmare än så kom man inte.

HV 71 blev där med obesegrade i Nordic Trophy.