tisdag 18 augusti 2009

Seger för Modo mot SAIK

Ishockey, Träningsmatch, Modo - Skellefteå FOTO:Bildbyrån

Modobesegrade igår Skellefteå med klara 4-1. Modo var det bättre laget, och segern grundades under första perioden.

Oscar Steen och Mats Zuccarello-Aasen nätade varsin gång i den första perioden. Redan efter 36-sekunder gjorde Oscar Steen 1-0. Modo var det bättre laget i den första perioden, och lagets försvarsspel var mycket bra.

Mats Zuccarello-Aasen ökade på till 2-0 efter drygt nio minuters spel.
som frispelad av Niklas Sundström inte gjorde några misstag.
Skellefteå gjorde ingen vidare första period, men trots det lyckades man reducera innan den första perioden var över. Jimmie Ericsson spelade fram Brad Moran som fick in reduceringen.

I den andra perioden jämnade SAIK ut spelet. Modo ökade på till 3-1 efter fyra minuters spel i den andra akten. Thomas Enström fastställde slutresultatet 4-1 till Modo.

Den tredje perioden bjöd inte på några mål. Roman Malek som är Modos nya målvakt spikade igen.