tisdag 18 augusti 2009

Säker seger för Arsenal

Fotboll, Kval till Chapions League, Celtic v Arsenal FOTO:Bildbyrån

Arsenal är på väg till gruppspel i Champions L. Laget tog en bekväm 2-0 seger på bortplan mot Celtic. Den första halvleken innehöll mycket kamp, och få klara målchanser. Celtic stod upp bra mot Arsenal under den första halvleken. I den 43:e minuten tog Arsenal turligt ledningen i matchen. Fabrigas sköt en frispark, och bollen touchade på Gallas rygg och letade sig i mål.

Arsenal var det bättre laget i den andra halvleken. Lagets anfallsspel var rakare och farligare än hemmalagets. I den 70:e
minuten ökade Arsenal på til 2-0, och det efter ett självmål från
Caldwell.

Celtic försökte att lyfta upp spelet under sista kvarten av matchen, men Arsenals försvar såg mycket bra ut.

Arsenal var det bättre laget och kontrollerade händelserna. Målet var dock snöpliga för hemmalaget.