onsdag 16 september 2009

Oavgjort mellan Inter och Barcelona

Fotboll, Champions League, Inter - Barcelona

Foto:Bildbyrån

Toppmötet mellan Inter och Barcelona slutade utan någon segrare. Inför matchen kramades Zlatan Ibrahimović med sina gamla lagkamrater och det var mycket glada miner, men publiken mottog inte sin förre stjärna lika trevligt. Som väntat blev det en visselorkan så fort Ibrahimović rörde bollen.

Leo Messi skapade matchens första chans efter bara någon minuts spel när han sin vana trogen rann förbi några spelare och avlossade en farlig vänster som målvakten inte kunde hålla.
Och fem minuter senare fick Zlatan Ibrahimović en chans. Helt frispelet med en långboll tog svensken ner bollen på bröstet, men fick inte till avslutet.

Den starka öppningen från spanjorernas sida avtog en bit in i första halvlek och Inter tog sig in i matchen mer och med och efter en halvtimmes spel fick Diego Milito lagets första heta chans med ett skott inne i straffområdet. Avslutet var bra men Victor Valdes var med på noterna.

I den andra halvleken tog Barcelona över matchen, men skapade få klara målchanser. Interspelarna såg trötta ut, och med tur och skicklighet kunde man hålla nollan.

Inför matchen snackades mycket om Eto´o och Ibrahimović. Den matchen vann Ibrahimović som syntes mer av de två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar