onsdag 21 oktober 2009

Chelsea körde över Atlético

image

Chelsea var numret större än Atlético Madrid hemma på Stamford Bridge. Engelsmännen kontrollerade matchen och vann övertygande med 4-0. Salomon Kalou blev tvåmålsskytt och Frank Lampard bröt sin mållösa svit på tio matcher.

Atletico Madrid hade inte särskilt mycket att sätta emot Chelsea som till slut vann matchen enkelt. Med undantag för ett par Atlético-lägen i inledningen av första halvlek hade hemmalaget full kontroll på spanjorerna.

Salomon Kalou brände två solklara målchanser för Chelsea i den första halvleken innan han revanscherade sig. Anfallaren öppnade målskyttet fyra minuter innan halvtid med sitt 1-0-mål, läckert framspelad av Ashley Cole. I början av andra halvlek utökade ivorianen när han omarkerad nickade in 2-0 på hörna.

LAMPARD BRÖT DYSTER SVIT

Frank Lampard hade inför matchen inte gjort mål för sitt Chelsea på tio raka matcher. Den dystra sviten bröt Lampard i mitten av andra halvlek med ett välplacerat skott vid stolpen. 4-0-målet var ett självmål från Atléticos mittback Luis Perea på nick.

Atlético, som även har det tungt i den spanska ligan, har bara en poäng efter tre omgångar och ligger sist i Champions Leagues grupp D. Chelsea toppar gruppen med maximala