fredag 30 oktober 2009

MOTOROLAS GOOGLE-VÄRSTING LANSERAD

 imageSnabb webbläsare, Googles röstnavigering och en design som är exklusivare än tidigare Google-mobiler hör till de saker som gör att Motorolas Droid skiljer sig från övriga Android-mobiler.

Motorolas senaste mobil med operativsystemet Android har figurerat på nätet sedan en tid tillbaka, bland annat har den fått visa upp hur version 2.0 av operativsystemet ser ut. Men med sin säregna design och metallskal har även dess yttre väckt en del uppseende.
Att skärmen på 3,7 tum och upplösningen 800x480 bildpunker lämpar sig för webbsurfning är kanske en självklarhet. Men förhandsinformationen talar också om en webbläsare som är betydligt snabbare än andra mobila webbläsare.
Även om telefonens utseenden får den att stå ut är det nog insidan som imponerar mest. Då den börjar säljas hos den amerikanska operatören Verizon nästa vecka blir den först ut på marknaden med version 2.0 av Android. Det innebär bland annat enklare hantering av kontakter och meddelanden än i tidigare versioner av systemet. Droid har också en ny version av Google Maps installerad som kan styras med rösten och som ger röstguidning till destinationen.
Droid är en cdma-telefon anpassad för den amerikanska marknaden. Det återstår att se om Motorola kommer att släppa en europeisk version av Droid.

Motorola Droid

System: Android 2.0
Mått:115,8x60x13,7 millimeter
Vikt:169 gram
Skärm: 3,7 tum, 480x854 bildpunkter
Minne: Minneskort på 16 gigabyte ingår, upp till 32 gigabyte möjligt
Kamera: 5 megapixel autofokus

 

 

Källa:Mobil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar